Denisa şi-a făcut testamentul! Cum a împărţit averea? Mama şi iubitul ei nu primesc nimic

Denisa Răducu pare să se pregătească pentru ce e mai rău. Iar asta, culmea, deși, de câteva zile încoace, pare să se simtă mai bine, iar cei din jurul ei au redevenit optimiști în ceea ce privește viitorul ei, în ciuda faptului că suferă de o boală considerată incurabilă.

RomaniaTV.net
27 iun. 2017, 08:08
Denisa şi-a făcut testamentul! Cum a împărţit averea? Mama şi iubitul ei nu primesc nimic

După ce s-a gândit săptămâni bune la ce se va întâmpla cu averea pe care a strâns-o de-a lungul puținilor ei ani, Denisa Răducu a luat o decizie surprinzătoare. Mai exact, după ce a făcut o plimbare alături de toți membrii familiei sale, prin parc, i-a strâns pe cei apropiați în jurul ei și le-a comunicat ce vrea să facă cu bunurile sale lumești. Și, spun sursele noastre, Denisa a avut o singură pretenție: ca tot ce are să ajungă pe numele surorii sale. „Vrea să o ajute și pe ea, și pe nepoții ei”, ne-a spus sursa citată. Astfel, Denisa le-a explicat rudelor sale că apartamentul și tot ce mai are, fie ele bijuterii, fie conturi în bancă, nu le vor fi lor necesare, ei având deja o stare financiară acceptabilă, pe când surorii sale lucrurile cu pricina îi vor fi mai mult decât utile, având de crescut și copii.

Citeşte şi A murit la câteva zile după bal, iar acum toate fetele vor să îi poarte rochia albastră. Motivul este unul emoţionant

„Eu cu sora mea vorbesc zilnic. Eu îi spun zilnic surorii mele cât de mult o iubesc. După familia mea, ea a cea mai importantă persoană pentru mine. Nu este nevoie să fac public lucrul ăsta. Ea ştie foarte bine că o iubesc, că sunt alături de ea şi împreună o să luptăm, o să fiu alături de ea şi o să treacă peste tot. Nu e nevoie să fac public absolut nimic legat de sora mea”, a declarat sora Denisei Răducu la Antena Stars.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.