DESCOPERIRE MACABRĂ la o şcoală din Bârlad

Poliţiştii au făcut o descoperire macabră la o şcoală din Bârlad. Un bărbat, angajat ca instalator în cadrul instituţiei, a fost găsit decedat într-un atelier.

04 nov. 2014, 19:06
DESCOPERIRE MACABRĂ la o şcoală din Bârlad

Bărbatul de 55 de ani, angajat ca instalator în cadrul Liceului Tehnologic „Petru Rareş” din Bârlad, a fost găsit decedat într-un atelier.

Bărbatul şi-a terminat serviciul, duminică, la ora 21.00, imediat după ce au fost închise secţiile de votare din incinta şcolii. A intrat în atelier, acolo unde se schimba şi lua masa şi s-a aşezat pe un fotoliu. Acolo a fost găsit dimineaţa de un alt angajat al şcolii, scrie vremeanoua.ro.

Citeşte şi Moartea suspectă a unui bărbat. Rudele decedatului spun că este vorba de crimă VIDEO

„Luni dimineaţă am fost sesizaţi prin apel la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că în atelierul unei şcoli a fost găsit un bărbat decedat, angajat pe postul de centralist. Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad a rezultat faptul că după efectuarea serviciului, în jurul orei 21.00, bărbatul în vârstă de 55 de ani a mers într-un atelier şi s-a aşezat pe un fotoliu. În acelaşi loc a fost găsit decedat luni dimineaţa de un alt angajat al unităţii şcolare. La o primă examinare nu s-au descoperit urme de violenţă pe corp care să ridice suspiciuni privind comiterea unei infracţiuni”, a declarat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea autopsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Citeşte şi Un bărbat din Vaslui, găsit decedat în casă. Prima IPOTEZĂ: moartea a survenit din cauza frigului