Detalii şocante despre CRIMA care a îngrozit Italia

Anchetatorii italieni au declarat că iubita politicianului italian ucis în bătaie ar fi fost amanta unuia dintre agresorii români. Mai mult, aceasta le-a spus celor trei români că italianul are bani în casă şi că ar putea să îl jefuiască.

26 ian. 2015, 09:31

Poliţiştii italieni au în vizor încă un suspect în legătură cu uciderea politicianului italian Lucio Giacomoni. Este vorba de iubita sa, o tânără din Republica Moldova în vârstă de 23 de ani, care era amanta unuia dintre ucigaşi, potrivit România TV. Ea ar fi fost cea care le-a spus celor trei români că Giacomoni, în vârstă de 71 de ani, ținea bani în casă.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc chiar sub ochii femeii. Ea susţine că, după ce l-au omorât pe italian, românii au luat-o ostatică şi au obligat-o să plece cu ei, apoi ar fi abandonat-o pe drum. Tânăra nu a fost deocamdată reținută.

Cei trei criminali, cu vârste cuprinse între 24 şi 26 de ani, se află în prezent în arestul poliţiei. Ei le-au mărturisit ofiţerilor că au decis să îl jefuiască pe Giacomoni după ce au aflat că acesta avea în casă 20.000 de euro. Când au găsit, însă, numai 2.000 de euro, s-au înfuriat şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele până l-au ucis.

Fost membru al Consiliului Local din Mentana, comună situată în apropiere de Roma, Lucio Giacomoni era cunoscut şi iubit de toţi oamenii, cu atât mai mult cu cât, înainte să intre în politică, a fost un medic apreciat.

CITEŞTE ŞI: O româncă, spulberată pe trecerea de pietoni, în Italia. Victima este în MOARTE CEREBRALĂ VIDEO