DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, duminică, pe americanca Madison Keys, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, cu scorul de 6-2, 6-4, în primul meci al Turneului Campioanelor de la Singapore.  

23 oct. 2016, 08:14
DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, duminică, pe americanca Madison Keys, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, cu scorul de 6-2, 6-4, în primul meci al Turneului Campioanelor de la Singapore.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. 1Simona Halep îşi începe aventura la ediţia din acest an a Turneului Campioanelor împotriva unei jucătoare aflate la ebutul în competiţia de la Singapore. 

Americanca Madison Keys este primul adversar al celei de-a treia favorite, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 12:00.

Deşi o conduce cu 4-1 pe ocupanta locului 7 WTA, Halep ştie că nu o aşteaptă un meci uşor. 

Poate intra foarte relaxată în meci, poate fi entuziastă, la fel cum am fost şi eu la prima participare, în 2014. O ştiu foarte bine, am jucat de multe ori contra ei şi ştiu cum să evoluez împotriva ei„, a declarat Halep.

Simona Halep va juca în Grupa Roşie la Turneul Campioanelor, alături de Angelique Kerber, Madison Keys şi Dominika Cibulkova.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR Calificată la turneul de la Singapore pentru al treilea an la rand, Simona Halep are amintiri plăcute din 2014. Atunci, românca a învins-o clar pe Serena Williams în faza grupelor, dar americanca şi-a luat revanşa în finală.

În schimb, anul trecut, Halep nu a ieşit din grupe.

Acest turneu înseamnă foarte mult pentru mine, este ceva special. Suntem doar opt jucătoare aici, cele mai bune opt din lume, iar pentru mine e a treia participare la rând.

Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic, mult mai bine decât anul trecut. Sunt bine şi mental, sunt proaspătă şi pot spune că sunt gata„, a spus Simona.

Celălat meci al zilei de la Singapore, Angelique Kerber – Dominika Cibulkova, este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 14:30.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. Nu este prima dată când Simona Halep și Madison Keys se duelează.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep și Madison Keys s-au mai întâlnit de cinci ori, iar sportiva noastră s-a impus în patru rânduri. După ce în 2014 Madison Keys a câștigat primul meci cu Simona Halep, românca a ieșit victorioasă în toate întâlnirile de atunci, una în 2014 și trei în 2016.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. În acest an, Simona Halep a învins-o pe americancă în optimi la Wimbledon (6-7, 6-4, 6-3), în finală la Montreal (7-6, 6-3), şi în sferturi la Wuhan (6-4, 6-2).

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. Madison Keys a vorbit Simona Halep înainte de meciul de duminică: „Tocmai am jucat cu Halep la Wuhan, cred că a evoluat foarte bine acolo, însă cred și că în mare parte se datorează faptului că am fost foarte pasivă și că am jucat în spatele liniei de fund și am lăsat-o să dicteze jocul.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. Sunt anumite lucruri pe care trebuie să le schimb în bine și să îmi folosesc loviturile cele mai bune în cel mai înteligent mod. Chiar cred că pot face asta”, a spus Keys.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep a declarat că se simte pregătită pentru Turneul Campioanelor de la Singapore (23-30 octombrie), unde va fi a treia favorită.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. „Trebuie să joci bine acolo, deoarece toate jucătoarele din top opt joacă un tenis nebunesc, deci trebuie să fiu pregătită”, a spus Simona Halep.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. Singapore este unul dintre turneele favorite ale Simonei Halep, aici reușind cea mai importantă victorie a carierei sale, în 2014, în fața liderului mondial Serena Williams, în faza grupelor, cu 6-0, 6-2. După ce a jucat finala în acel an, anul trecut românca nu a mai reușit să treacă de faza grupelor.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep nu a fost sigură că va reuși să se califice la Turneul Campioanelor anul acesta, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate și cu accidentări în debutul sezonului. 

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. „La începutul anului, primele patru luni au fost foarte grele pentru mine. Nu știam dacă voi putea juca în acest an, deoarece mă simțeam foarte bolnavă și nu puteam sta mai mult de 15 minute pe teren. Am avut niște infecții”, a mărturisit sportiva.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – MADISON KEYS la TURNEUL CAMPIOANELOR. Meciul dintre Simona Halep și Madison Keys este programat pentru duminică, la ora 12:00. Partida Simona Halep – Madison Keys va fi transmisă în format LIVE SCORE pe RomaniaTV.net.