DINAMO – ASTRA 2017: Contra şi-a prelungit contractul

DINAMO - ASTRA ONLINE 2017. LIVE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. Dinamo - Astra, din etapa a 10-a a play-off-ului (ultima), se va disputa sâmbătă, 13 mai, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, dar şi pe Dolce Sport 4 şi Look Tv şi live score pe RomaniaTV.net.
Romania TV
13 mai 2017, 16:13
DINAMO - ASTRA 2017: Contra şi-a prelungit contractul

DINAMO – ASTRA ONLINE 2017. LIVE STREA DIGI SPORT DOLCE SPORT.Dinamo a intrat cu mari emoții în play-off, însă acum are șanse chiar la titlu, înaintea partidei cu Astra, din Ștefan cel Mare. Roș-albii depind însă și de celelalte rezultate: pentru ca Dinamo să câștige titlul, FCSB nu trebuie să o bată pe CS U Craiova, iar Viitorul să nu se impună la Ovidiu cu CFR.

DINAMO – ASTRA ONLINE 2017. LIVE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT.

”Îmi doresc să terminăm acest play-off cu o evoluție bună, cu o victorie dacă se poate. Vom întâlni echipa campioană, echipa care ne-a reprezentat în cupele europene, e o echipă periculoasă, care va veni și va încerca să joace cât mai bine și va încerca să câștige aici.

Sperăm să fim concentrați. Am avertizat băieții toată săptămâna de pericolul celor de la Astra. Sperăm să jucăm la fel de bine ca în ultimele 3-4 săptămâni și să putem să câștigăm.

Nu există prospețime, dar noi nu avem nicio presiune. Suntem singura echipă care nu are presiunea câștigării titlului. Presiunea e pe celelalte două echipe”, a spus Cosmin Contra, înaintea ultimului meci din play-off.

Directorul sportiv al ”câinilor”, Ionel Dănciulescu speră că meciul cu Astra va fi ultimul pentru Dinamo pe actuala arenă din șoseaua Ștefan cel Mare.

”Să dea Domnul să fie ultimul meci pe acest stadion. Le dau voie să ia toate scaunele, numai să vedem odată că se construiește un nou stadion”, a mai spus Dănciulescu.

Nicolae Badea, fostul președinte al Consiliului de Administrație de la Dinamo, a spus că este de acord cu propunerea celor de la CS Dinamo și că mai trebuie semnat doar un act adițional pentru ca totul să fie foarte clar, astfel încât, în Ștefan cel Mare, să se poată construi un nou stadion.

Comsin Contra a ajuns la un acord cu Dinamo şi a semnat un nou contract cu formaţia din Ştefan cel Mare, valabil până la finalul sezonului viitor. 

FC Dinamo București anunță că antrenorul principal Cosmin Contra a semnat, în urmă cu câteva momente, prelungirea contractului cu clubul din Ștefan cel Mare, valabil până la 30 iunie 2018„, anunţă contul oficial de Facebook al alb-roşiilor. De asemena, şi colaboratorii lui Contra şi-au prelungit înţelegerile cu alb-roşiii.

 DINAMO – ASTRA ONLINE 2017. LIVE STREA DIGI SPORT DOLCE SPORT.Antrenorul secund Ionel Tersinio Gane și preparatorul fizic Javi Reyes au semnat, de asemenea, contracte cu FC Dinamo București pentru sezonul competițional 2017-2018„, se arată în comunicat.

Venit la echipă într-un moment dificil, în locul lui Ioan Andone, tehnicianul de 41 de ani a calificat-o pe Dinamo în play-off, unde, înaintea ultimei etape, se află încă în cursa pentru titlu.

De asemenea, „câinii” sunt calificaţi în finala Cupei LigiiDINAMO – ASTRA ONLINE 2017. LIVE STREA DIGI SPORT DOLCE SPORT.Potrivit Gazetei, Contra va primi o importantă creştere salarială, de la 10.000 de euro lunar la 15.000 de euro.

Cu Cosmin Contra la conducerea tehnică, Dinamo ocupă, înaintea ultimei etape, locul 3 în Liga 1, la doar două puncte de ocupantele primelor două poziţii în clasament, şi va juca finala Cupei Ligii în acest sezon competiţional.

Contra a jucat 101 meciuri la Dinamo şi marcat 8 goluri în Liga 1, între anii 1996 şi 1999. El a mai evoluat la Poli Timişoara, Alaves, AC Milan, Atletico Madrid, West Bromwich Albion şi Getafe. Cosmin Contra a ajuns cu Alaves până în finala Cupei UEFA din 2001, iar la Getafe a jucat de două ori finala Cupei Spaniei (2007, 2008).

Cosmin Contra a antrenat 7 echipe în carieră: Poli Timişoara (septembrie 2010-februarie 2011), Fuenlabrada (august 2012-octombrie 2012), Petrolul Ploieşti (octombrie 2012-martie 2014), Getafe (martie 2014-ianuarie 2015), Guangzhou R&F (ianuarie 2015-iulie 2015), Alcorcon (iunie 2016-octombrie 2016) şi, din luna februarie, Dinamo Bucureşti.

Ionel Tersinio Gane (45 de ani) a marcat 7 goluri în 15 meciuri la Dinamo în sezonul competiţional 1998-1999. Antrenorul secund al dinamoviştilor şi-a început cariera de tehnician la Universitatea Craiova şi a mai antrenat echipele FC Braşov, CS Turnu Severin, Corona Braşov, CS U Craiova, Petrolul Ploieşti şi CSM Rm. Vâlcea.

La 10 echipe a lucrat preparatorul fizic spaniol Javi Reyes (46 de ani): Granada, AD Ceuta, Albacete, Ejido, Huelva, Deportivo La Coruna, Athletic Bilbao, Diosgyor VTK, Almeria şi Neftci Baku.

Dinamo – Astra, din etapa a 10-a a play-off-ului (ultima), se va disputa sâmbătă, 13 mai, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care le găsești oriunde
Capital.ro
GHEORGHE DINCĂ a primit vestea chiar acum. Decizia luată în dosarul CARACAL
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
MApN scoate 5.000 de posturi la concurs! Cât vor câștiga românii care vor intra în armată?
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Oana Zăvoranu, decizie bombă. L-a concediat în 2 secunde
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Anca Dumitra se retrage din Las Fierbinți! 'Nu o interesează acest aspect'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'