DJ Wanda, despre boala cu care se luptă: „Este cronică. Este o boală destul de rară”

Dj Wanda a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre boala care o macină şi despre cum face faţă situaţiei. Vedeta a fost internată la o clinică în Tucia, iar în tot acest timp a avut-o alături pe Andreea Marin.

13 oct. 2017, 15:34
DJ Wanda, despre boala cu care se luptă: „Este cronică. Este o boală destul de rară”

Cea care o ajută pe Dj Wanda să treacă peste această etapă dificilă din viaţa ei este chiar Andreea Marin.

„Îmi dau seama cât de important este să ai la tine sufletul, mi-a zis Andreea de multe ori. Sunt puternică. Am multe de povestit şi nu vreau să trec atât de simplu şi atât uşor peste perioada asta. Parcă eram într-o croazieră la hotel. Cu ce mă lupt e mult de luptă. E vorbă despre o boală cronică. Nu e ceva simplu. E o boală destul de rară.”, a declarat DJ Wanda în cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta a dezvăluit clipele cumplite prin care a trecut din cauza bolii sale.

„La 10 zile după ce mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat, vomiţi, corpul tău nu mai acceptă nimic…m-am deshidratat şi am început să bat la uşi. O clinică privată din România a fost foarte aproape de povestea asta, după care am vrut să mai cer o a doua părere. Diagnosticul pus era grav, se numea boala Chrom, era echivoc, şi am mai vrut o opinie. M-am dus peste tot, am fot la cei mai buni profesori din ţara asta. Oameni care m-au primit cu sufletul foarte deschis. Poate că am avut ghinion. Mi s-a spus ‘Domnişoară, nu ai nimic, du-te la un psihiatru!’. Am ajuns şi la un psihiatru care mi-a spus că sunt flămândă şi nu am un diagnostic clar.

La o lună i-am spus: ‘Eu nu mai pot. Nu mai mănânc nimic…’. Atunci, Andreea Marin a spus: „Ok, Wanda, noi ştim despre ce e vorba”. Atunci, un medic de acolo a ştiut cam despre ce e vorba. Boala asta este practic nimic, este de ordin microscopic, este de mai multe tipuri. Este pe sistem autoimun şi practic mucoasa intestinului subţine, a intestinului gros sunt afectate. Este o boală autoimună. Am intoleranţă la mâncare, la histamina. Mănânci orez, mucilagii de orez… . Eu o să adorm cu boala asta”, a spus Wanda, într-o emisiune TV, potrivit libertatea.

Citeşte şi DJ Wanda a primit rezultatele analizelor în Turcia. „Nu e bine. Sper totuşi că va fi cu happy-end….”