Doctoriţe în sportul bărbaţilor. Cele mai frumoase femei medic din fotbal GALERIE FOTO

Eva Carneiro este cel mai cunoscut medic al unei echipe de fotbal, însă frumoasa britanică născută în Gibraltar a părăsit-o definitiv pe Chelsea, săptămâna trecută, după un uriaş scandal cu Jose Mourinho. Ea a fost timp de şase sezoane medicul principal al lui Chelsea şi a servit drept model pentru multe alte frumuseţi absolvente de medicină, care activează în prezent la mari cluburi europene. Între acestea, se disting Swantje Thomssen, Maria Varas, Victoria McIntyre, Viktoria Gameeva sau Rossana Torales.

04 oct. 2015, 07:03

1. Swantje Thomssen (Borussia Dortmund)

Swantje este fizioterapeutul echipei de tineret a Borussiei Dortmund. Nu de puţine ori ea este chemată să lucreze şi cu jucătorii de la echipa mare, având grijă de muşchii unor staruri precum Aubameyang sau Mkhitaryan.

Citeşte şi SEXY-FOTBAL. Cum îşi promovează ruşii MONDIALUL din 2018 FOTO

2. Maria Varas (Ciudad Rodrigo CF)

Are 24 de ani şi este fizioterapetut la gruparea Ciudad Rodrigo CF, din provincia spaniolă Salamanca. “În prima zi de muncă am fost foarte stresată. Am acceptat postul pentru că iubesc acest sport. În timp, am căpătat o mai mare încredere în mine. Să vezi o femeie pe bancă nu e tocmai un lucru obişnuit în fotbal. Accept cu plăcere comparaţia cu Eva Carneiro. Este cea mai cunoscută dintre noi”, spunea Maria Varas, într-un interviu acordat unui cotidian local.

3. Victoria McIntyre (Hamilton)

Hamilton se află în momentul de faţă pe locul 4 în Divizia 1 scoţiană, iar Victoria McIntyre este cea care se ocupă de sănătatea jucătorilor săi. În Scoţia nu este un lucru neobişnuit ca o femeie să fie medic sau fizioterapeut la o echipă de fotbal, un alt exmplu fiind cel al lui Aileen Anderson, de la Motherwell, sau Aimee Clark, de la Aberdeen.

4. Viktoria Gameeva (Spartak Moscova)

Această frumoasă rusoaică a ieşit din anonimat graţie fotografiilor pe care le-a publicat pe Instagram. Gurile rele spun că jucătorii lui Spartak se accidează mai repede de când Viktoria a venit la echipă, tocmai pentru a fi ajunge mai repede în cabinetul Viktoriei.

5. Rossana Torales (Boavista)

Din anul 2011, Rossana Torales este nutriţionistul grupărilor Boavista.SC (din liga a 4-a braziliană) şi Sol de America (Paraguay). Mulţi microbişti îi apreciază calităţile fizice, ea fiind urmărită pe Instagram de peste 29.000 de oameni. Adeptă a fitness-ului, ea nu ezită să-şi afişeze formele în fotografii postate pe reţelele de socializare.