Doctorul Gheorghe Burnei s-a pensionat

Doctorul Gheorghe Burnei s-a pensionat. Potrivit unui document publicat pe site-ul Paulei Rusu, medicul şi-a încetat activitatea la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, în data de 22 septembrie 2017.

RomaniaTV.net
30 sept. 2017, 09:35
Doctorul Gheorghe Burnei s-a pensionat

„Domnului Gheorghe Burnei, profesor universitar la Disciplina Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii „Marie Courie”, Departamentul 11, Facultatea de Medicină, îi încetează contractul individual de muncă începând cu data de 22.09.2017, fiind pensionat pentru limită de vârstă”, se arată într-o decizie semnată de Ioanel Sinescu, rectorul UMF „Carol Davila” din București.

Medicul Gheorghe Burnei poate să profeseze în spitale de stat, a decis Tribunalul Bucureşti

Tribunalul Municipiului Bucureşti a decis, în data de 29 septembrie, să ridice interdicţia impusă lui Gheorghe Burnei de a profesa într-un spital din sistemul public de sănătate, această măsura putând fi contestată de procurori la Curtea de Apel.

Medicul Gheorghe Burnei este acuzat de procurori că ar fi mascat mita cerută de la părinţii unor pacienţi în contracte de donaţii, iar pe unii copii i-ar fi operat pentru afecţiuni inexistente în realitate, el şi familia sa primind chiar şi deplasări în străinătate de la firma care îi furniza proteze neomologate.