Doi paznici ai unei fabrici pe Bulevardul Timişoara din Capitală au fost găsiţi morţi, înfăşuraţi în folii de plastic

Doi bărbaţi în vârstă de 52 de ani, respectiv 65 de ani, au fost găsiţi morţi în incinta unei fabrici de ciment pe Bulevardul Timişoara din Capitală. Cei doi lucrau ca paznici ai fabricii şi au fost găsiţi decedaţi şi împachetaţi în folii de plastic. Ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri.

RomaniaTV.net
16 iul. 2018, 11:29
Doi paznici ai unei fabrici pe Bulevardul Timişoara din Capitală au fost găsiţi morţi, înfăşuraţi în folii de plastic

Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi, luni, în incinta unei fabrici din Bucureşti. Trupurile celor doi erau înfăşurate în folii de plastic, spun surse din ancheta. Sunt suspiciuni de crimă. In zona nu sunt camere de supraveghere. iar acolo ar mai fi murit un paznic, spun oamenii din zonă citaţi de România TV.

„În această dimineaţă, în jurul orei 09.45, pe bulevardul Timişoara au fost găsiţi doi bărbaţi decedaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri împreună cu procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Cei doi bărbaţi decedaţi au fost identificaţi, unul fiind în vârstă de 52 de ani, iar celălalt în vârstă de 65 de ani. În această cauză cercetările sunt desfaşurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri”, informează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.