Dumitru Dragomir: „Alibec e derbedeu, dar are calităţi”. Reacţia lui Becali după ce atacantul şi-a cerut iertare

Joi poate fi "Ziua Z" pentru Alibec, fotbalist care de luni bune se antrenează singur, după ce a fost exclus din lotul FCSB. Dumitru Dragomir e convins că jucătorul este extrem de dificil, însă dacă reuşeşti să ţi-l apropii poţi obţine maximum de la el.

26 iul. 2018, 11:28
Dumitru Dragomir: „Alibec e derbedeu, dar are calităţi”. Reacţia lui Becali după ce atacantul şi-a cerut iertare

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Becali a dezvăluit că sunt şanse mari ca astăzi să se facă transferul lui Alibec. Destinaţia? O echipă din Liga 1. Concret, Astra a făcut deja o ofertă concretă, de un milion de euro. Însă Gigi aşteaptă ca discuţiile cu o rivală în lupta pentru titlu, cel mai probabil CFR, să se finalizeze. Asta pentru că cea de-a doua echipă oferă o sumă mai mare, 1,4 milioane de euro în schimbul jucătorului care a marcat un singur gol stagiunea trecută. 

La FCSB Alibec a fost o umbră, însă Dragomir crede că acesta nu e un fotbalist terminat. Deşi a dat dovadă în repetate rânduri de lipsă de profesionalism, dacă reuşeşti să îl motivezi şi să îi dai încredere, Denis poate fi util.

”Alibec este derbedeu, dar are calităţi de fotbalist adevărat. Se poate schimba, dar cred că cei de la FCSB nu au ştiut cum să comunice cu el. Dobrin şi Lăcătuş aveau şi ei personalitate puternică. Însă, atunci intrau pe teren făceau diferenţa. Dacă va reuşi să-l transfere pe Alibec, Astra va lua campionatul”, a declarat Dumitru Dragomir.

Până acum, Alibec a avut o carieră dezamăgitoare. Ajuns la Inter la 18 ani, Denis nu a făcut faţă. Peste tot a avut prestaţii modeste, cu o excepţie: sub bagheta lui Şumudică, la Astra, a evoluat excelent, marcând 32 de goluri în 64 de partide.

„Am vorbit cu băiatul, mi-a zis că a slăbit, că e forţă. ‘Intru şi rup tot!’, mi-a zis”

Gigi Becali ar fi fost dispus să îl ierte pe Alibec dacă nu era episodul în care i-a vorbit urât lui Dică. Patronul a explicat de ce nu poate să treacă peste acea ceartă.

Alibec este între Astra şi probabil CFR, uşa la FCSB fiindu-i închisă definitiv. „Am vorbit cu băiatul, mi-a zis că a slăbit, că e forţă. ‘Intru şi rup tot!’, mi-a zis”, a spus Becali aseară pentru Digi Sport Special, pentru ca apoi să adauge că nu îl poate primi pe Denis înapoi ca urmare a incidentului cu antrenorul. „Nu pot să îi fac asta lui Dică”, a punctat patronul.

Azi, latifundiarul a vorbit despre incidentul pe care Dică a încercat mereu să îl ascundă, negând în mai multe conferinţe de presă că Alibec i s-a adresat aşa cum a relatat presa.

„Cel mai rău a greşit la obrăznicia cu Dică. Faptul că îi vorbeşti obraznic antrenorului înseamnă că ai trecut şi peste mine şi peste toată lumea. Asta n-am iertat, cearta cu antrenorul. Şi poate şi cu MM. În rest, le-am iertat pe toate”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Pe finalul sezonului trecut, după ce a fost certat de Dică la un antrenament, Denis s-a răzvrătit, simţindu-se frustrat că antrenorul îi reproşează doar lui nereuşitele.

„Să vorbești când oi da și tu vreun gol la Steaua!”, i-a retezat Dică impertinenţa, însă Denis, în loc să se calmeze, a explodat: „Să nu vorbesc eu? Dar tu de ce vorbești, mă? Ești ‘o pușcărie’ de antrenor! Măcar să mă fi certat un antrenor bun, nu tu!”