E OFICIAL! Victor Piţurcă A PLECAT de la naţională

Victor Piţurcă nu mai este antrenorul naţionalei de fotbal a României. FRF a anunţat joi rezilierea contractului.

16 oct. 2014, 15:52
E OFICIAL! Victor Piţurcă A PLECAT de la naţională

Federația Română de Fotbal și Victor Pițurcă au reziliat astăzi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selecționer al echipei naționale a României, precum și contractele celorlalți membri ai staff-ului primei reprezentative.

Citeşte şi Piţurcă ACHITĂ CLAUZA şi pleacă la Al Ittihad. ANUNŢ făcut de preşedintele SAUDIŢILOR

Detalii privind situația echipei naționale vor fi oferite de președintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă ce va avea loc luni, 20 octombrie 2014.

Totuşi, potrivit unor surse din FRF, cele mai mari şanse de a-l înlocui pe Victor Piţurcă le are Cosmin Contra, a cărui poziţie la gruparea spaniolă Getafe este destul de incertă. După şapte etape disputate în actualul sezon al Primerei Division, Getafe a câştigat doar 7 puncte, echipa aflându-se la doar trei puncte de ultimul loc din clasament.

Citeşte şi Victor Piţurcă, după victoria cu Finlanda: „Dacă oferta e de nerefuzat, voi pleca”

Despărţirea lui Piţurcă de echipa reprezentativă nu i-a luat prin surprindere pe oficialii FRF, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, declarând miercuri: „Dacă lucrurile se precipită și domnul Pițurcă ia o decizie zilele astea, noi suntem pregătiți cu o variantă imediată, pe care eu n-aș numi-o interimară. O să vedeți și de ce, la vremea respectivă, dacă se va întâmpla așa, pentru că are toate șansele ca acest provizorat să devină definitiv. E în funcție numai de rezultate”.

În ceea ce-l priveşte pe Victor Piţurcă, viitoarea sa echipă va fi gruparea saudită Al Ittihad. Clauza de reziliere a contractului său cu FRF a fost de 700.000 euro şi se pare că ea a fost plătită de oficialii formaţiei arabe