ELENA UDREA, la închisoare. Fostă deţinută: „Au vaci, mulg vacile… Şobolani nu am vazut, dar şoricei, da”

Maria, o fosta detinuta de la Targsor, a vorbit despre conditiile din penitenciarul in care a fost mutata Elena Udrea. 

01 mai 2015, 09:19
ELENA UDREA, la închisoare. Fostă deţinută: „Au vaci, mulg vacile… Şobolani nu am vazut, dar şoricei, da”

Elena Udrea a fost mutată, joi, la închisoarea de femei de la Târgşor, după ce a petrecut mai bine de două luni în arestul Capitalei.

„Sunt si cate trei persoane care dorm in doua paturi. (…) Era foarte greu. Esti singur, tu cu tine! Te setezi si-ti spui ca esti puternica. ‘Trebuie sa ies pentru persoanele dragi’. Am fost la toate activitatile din puscarie. Acolo e biserica. Este o biserica, cu har si dar de la Dumnezeu. Nu o sa aiba dreptul la munca. Se poate duce la coafor, ai voie o data pe luna sa iti faci programare sa te tunzi. Ea o sa stea doua ore afara, de doua ori pe zi, in curte, ca o cusca. E ingradita cu sarma. Acolo se intind si rufele, acolo se face si plimbarea. Au vaci, mulg vacile. Cartoful fiert il poti manca, are gust. Orezul cu lapte… Au vacile lor, sunt detinute care muncesc acolo„, a completat ea.a povestit Maria la WOWbiz.

Problema foarte mare la Targsor este ca detinutele au apa calda doar doua ore pe saptamana. „Exista o baie unde are si WC. E tot turcesc. Exista usa. Au apa doua ore, dar trebuie sa se spele vreo 25 de persoane. Asa ca sunt femei care se spala si la chiuveta, nu doar in dus. Sobolani nu am vazut, dar soricei, da”, a mai spus femeia care a fost inchisa acolo.

Citeşte şi Ruxandra Dragomir: Mutarea ELENEI UDREA la Târgşor face parte dintr-un plan pus la punct pentru a o DISTRUGE

Potrivit sursei citate, Elena  Udrea va imparti celula cu maxim doua femei. „Deocamdata, pentru siguranta ei, Udrea va sta intr-o zona a inchisorii, izolata de cea in care nu se afla detinutele cu condamnari cu executare”, au spus persoane de la fata locului.

Aceleasi surse spun insa ca la puscaria pentru femei exista si avantaje, de care Udrea nu beneficia in arest: „Aici, la „Targsor” exista coafor, asa ca Elena se poate duce sa se vopseasca sau sa se aranjeze in caz ca doreste, bineinteles, in termenii impusi de conducerea penitenciarului. Deputata mai beneficiaza de o sala de sport, biblioteca, un cabinet medical sau un magazin propriu, de unde isi poate lua tot felul de produse, pe care, poate, nu le primeste de acasa. In plus, se poate duce si la bisericuta din incinta, sa isi spuna pasul in fata unui duhovnic si sa se incarce spiritual, pentru zilele dificile care vor veni in dosarul de spalare de bani in care este implicata”.