Elena Udrea stă în celula din Costa Rica cu Alina Bica. Afacerist român din San Jose: „Acolo este ca în Narcos!”

Elena Udrea, arestată pentru două luni, a fost încarcerată la închisoarea de femei El Buen Pastor din San Jose, fiind plasată în cameră cu Alina Bica şi cu încă o localnică ce a fost condamnată pentru fraudă, dezvăluie omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, care trăieşte înCosta Rica.

04 oct. 2018, 20:00
Elena Udrea stă în celula din Costa Rica cu Alina Bica. Afacerist român din San Jose: „Acolo este ca în Narcos!”

Cornel Tăbăcaru a dat mai multe detalii despre cele două fugare.

Ce se întâmplă cu fiica Elenei Udrea după arestare. Avocatul fostului ministru a dat detalii

„Au fost duse în aripa mai bună a închisorii. Acolo e exact ca în Narcos şi există acolo o aripă mai bună în care au fost duse. Sunt cazate împreună cu o doamnă din San Jose, condamnată tot pentru fraudă, al cărei soţ este bun prieten cu o prietenă de-a noastră”, a declarat Cornel Tăbăcaru.

ÎNFIORĂTOR. Imagini din închisoarea unde se află Elena Udrea, reţinută de Interpol în Costa Rica VIDEO

Afaceristul a precizat că, iniţial, Alina Bica şi Elena Udrea au locuit împreună o perioadă, însă în urma unui conflict între ele au decis să se mute în apartamente diferite. Potrivit lui Tăbăcaru, conflictul dintre cele două a apărut deoarece fosta şefă a DIICOT era nemulţumită de apariţiile publice ale Elenei Udrea.

Cum a fost arestată Elena Udrea în Costa Rica. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a povestit cum s-a întâmplat totul

„De vreo două luni, de când i-a crescut burta, s-au împăcat. Cea care s-a dus în seara când au apucat-o chinurile facerii a fost Alina Bica. Ea s-a dus. La spital i-a luat pe nepregătite, cu cinci săptămâni mai devreme. Adrian, logodnicul, a venit acum patru zile cu mama ei”, a mai spus Cornel Tăbăcaru.