Elevă de 14 ani, răpită de iubitul înarmat. Bărbatul a fost arestat preventiv

O elevă de 14 ani a fost răpită de iubitul ei în vârstă de 24 de ani. Băiatul era înarmat cu un cuţit când a intrat în şcoală după fată. Acolo s-a luptat cu mama fetei şi cu o profesoară. A fugit când i s-a spus că a fost chemată poliţia, însă nu a renunţat. Şi-a căutat iubita mai târziu acasă, de unde a luat-o cu forţa. Oamenii legii i-au găsit pe cei doi tineri acasă la o rudă a băiatului.

30 mart. 2018, 12:55
Elevă de 14 ani, răpită de iubitul înarmat. Bărbatul a fost arestat preventiv

UPDATE. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a tăiat-o cu un cuţit la mâna stângă pe fosta lui prietenă, o fată în vârstă de 14 ani.

O fată de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a la şcoala din localitatea vasluiană Oşeşti, a ajuns la spital cu răni la mâini după ce a fost tăiată cu un cuţit de un tânăr de 24 de ani care a răpit-o.

Tânărul de 24 de ani a recurs la actele de violenţă, nervos că părinţii adolescentei nu îi permit să aibă o relaţie cu el. De altfel, pe numele său poliţiştii aveau în lucru un dosar penal pentru act sexual cu minori, victimă fiind eleva de clasa a VIII-a. Pe fondul ameninţărilor pe care tânărul le lansase în ultima perioadă, părinţii îşi monitorizau îndeaproape fiica pentru a nu fi acostată de bărbatul cu zece ani mai în vârstă.

Joi seara, tânărul, înarmat cu un cuţit, a mers la şcoala din Oşeşti, unde fata învăţa în schimbul de după-amiază, a intrat în cancelarie. Acolo, o profesoară i-a spus că eleva lipseşte, chiar dacă această era la cursuri. Îngrijorată, profesoara i-a alertat pe părinţii minorei. Pe drum, aceştia s-au întâlnit cu tânărul de 24 de ani, iar între cei trei a avut un schimb de replici, tatăl fetei fiind luat la bătaie cu pumnii.

Potrivit adevarul.ro, mama a mers la şcoală, pentru a-şi lua fiica, însă din urma ei a venit şi tânărul de 24 de ani. Având cuţitul în mână, tânărul a pătruns din nou în cancelarie, unde se aflau atât profesoara cu care vorbise anterior, cât şi eleva şi mama acesteia.

Agresorul a închis uşa cancelariei şi le-a ameninţat pe cele două femei că le va omorî dacă nu îi vor permite să plece cu fata acasă. I-a aplicat mamei câteva lovituri, creându-se o încăierare generală în cancelarie. Abia după ce profesoara l-a avertizat că a sunat la Poliţie, tânărul a părăsit şcoala.

Eleva de 14 ani a ajuns acasă împreună cu părinţii, însă la domiciliul lor a ajuns şi iubitul nervos. Având cuţitul asupra sa, tânărul a luat-o cu forţa pe minoră, ameninţându-i părinţii că dacă se vor împotrivi o vor omorî. Adolescenta a încercat să opună rezistenţă, moment în care a fost tăiată la mâini cu cuţitul de atacator.

„Cei doi au fost găsiţi de poliţişti la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.