Elevă de clasa a X-a, DISPĂRUTĂ pe drumul către şcoală. Părinţii se tem de ce e mai rău

O adolescentă de 16 ani, din comuna botoşăneană Roma, a fost dată în consemn de poliţişti, după ce a dispărut de la domiciliu în urmă cu aproape cinci zile. A plecat către şcoală şi nu se mai ştie nimic de ea.

09 apr. 2014, 09:33

Alerta a fost dată la solicitarea părinţilor tinerei, care au încercat să ia legătura cu ea pe telefonul mobil, dar apelurile au ajuns în mesageria vocală, scrie monitorulbt.ro.

Citeşte şi Două minore dispărute la Constanţa. Părinţii bănuiesc că elevele au ajuns pe mâna proxeneţilor

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Ramona Pîrvu, elevă în calasa a X-a la Colegiul Economic „Octav Onicescu”, a plecat vineri dimineaţă de la domiciliu susţinând că merge la ore, dar nu a mai ajuns la cursuri şi nu a revenit nici acasă.

Citeşte şi ELEVĂ DISPĂRUTĂ. O adolescentă de 16 ani a plecat să se întâlnească cu un tânăr şi nu a mai ajuns acasă

Părinţii au intrat la bănuieli, întrucât tânăra avea ore după-amiaza, dar a susţinut că i s-a schimbat orarul. Cum vineri adolescenta nu a răspuns la telefon, iar seara nu a mai ajuns acasă, părinţii au început să se intereseze de ea la colegi, aflând că fata a adunat o sumedenie de absenţe.

Părinţii au mers sâmbătă la poliţie şi au anunţat dispariţia. Întrucât căutările nu au avut rezultat, poliţiştii au dat-o în consemn.