EXATLON ROMANIA LIVE: Surpriză mare, o vedetă a fost eliminată cu scandal

EXATLON ROMANIA: Cea mai importanta seara a saptamanii a sosit! Ionut, Stefan si Anca au fost nominalizati spre eliminare, iar Cosmin Cernat a anuntat cine va pleca din competitie.

RomaniaTV.net
28 feb. 2018, 09:17
EXATLON ROMANIA LIVE: Surpriză mare, o vedetă a fost eliminată cu scandal

EXATLON ROMANIA: Luni seara, in urma pierderii luptei pentru casa si imunitate, #Razboinicii au fost nevoiti sa nominalizeze trei dintre ei pentru eliminare

Cei trei nominalizati au fost Anca, din partea echipei, Ionut, din partea Alinei si Stefan din partea lui Alex Moraru.

Telespectatorii au avut la dispozitie o ora pentru a-si vota, prin SMS, favoritul pentru a-l salva de la eliminare, luni seara

In urma votului telefonic, prin SMS, prezentatorul Cosmin Cernat a facut, marti seara, anuntul pe care il asteptau milioane de fani cu sufletul la gura: cine a fost eliminat de la EXATLON de telespectatori.

Ei bine, se pare ca ulciorul nu a mers de multe ori la apa pentru Anca. Nominalizata a doua oara in doua saptamani, concurenta nu a fost salvata de telespectatori si a fost eliminata din competitie. „Numele celei care va pleca in Romania, dar o parte din sufletul ei va ramane aici, este Anca”, a anuntat Cosmin Cernat.

Razboinicii au calatorit cu „autobuzul groazei”! Anca si-a revarsat furia asupra celor care au nominalizat-o, iar, pentru eliminare. Ce i-a promis Roxanei

Furioasa pentru ca a fost din nou nominalizata la eliminare, Anca si-a revarsat furia asupra Roxanei.

Anca s-a aratat contrariata de nominalizarea Alinei, cea care l-a ales pe Ionut pentru eliminare, deoarece stia ca Alina il va numi pe Lupu.

Apoi, a luat-o in vizor pe Roxana, cea care a spus despre Anca ca ii transmite energii negative in timpul jocului.

„Auzi, imi spune ca-i transmit eu energie la joc, negativa, cand ea tremura, face „echipa, echipa” cocosata, asa, in patru labe. Nu ti-e rusine?”, i-a spus Anca Roxanei.

Mai mult, a amenintat-o ca, la urmatoarea sesiune de nominalizari, o va propune pentru eliminare!