EXATLON ROMANIA: De ce dormea Anda Adam fără haine deşi ştia că e filmată

Anda a fost surprinsa la fel, dormind fara haine si acoperita doar cu cearsaful de pe pat. 

RomaniaTV.net
13 feb. 2018, 15:35
EXATLON ROMANIA: De ce dormea Anda Adam fără haine deşi ştia că e filmată

EXATLON ROMANIA. Anda Adam a fost prima fata eliminata din Echipa Faimosilor de la Exatlon. Cu toate acestea, inca se vorbeste despre performanta ei din Republica Dominicana, iar cateva intrebari au ramas in mintea fanilor.
Aseara, la WOWbiz, Andreea Mantea a incercat sa faca lumina la o intrebare ce a stat pe buzele tuturor. In anumite filmari, Anda Adam aparea doar in cearsaf. Fanii s-au intrebat de ce statea asa daca stia ca este filmata non stop.

Prima data, Anda Adam a fost surprinsa fara haine atunci cand o broasca a sarit in paturile fetelor si s-au speriat foarte tare. Ion Oncescu a venit sa le salveze si a si declarat la un testimonial, cu zambetul pe buze: „Imi place ce am vazut la fete”.

A doua oara, dupa ce s-a accidentat la picior, Anda a fost surprinsa la fel, dormind fara haine si acoperita doar cu cearsaful de pe pat. Cand s-a intors de la Exatlon, Andreea Mantea a intrebat-o de ce statea asa.

Eu am intrebat-o pe Anda cand s-a intors: ‘femeie, de ce dormeai asa daca stiai ca esti filmata'”, a spus Andreea Mantea la WOWbiz.

„Iar ea mi-a raspuns: ‘Andreea, acolo nu aveam multe haine. Toate hainele erau ude si miroseau foarte urat. Le spalam eu, dar ploua intr-una si nu aveam cu ce sa ma imbrac'”, a mai declarat Andreea Mantea, aseara, la WOWbiz.

Claudia Pavel, proaspata intoarsa de la Exatlon, a confirmat cele spuse de Anda: „Acolo igiena era o problema. Pe noi ne-a prins si ciclonul in cotet. Toate hainele noastre erau ude”, a completat Claudia Cream.