EXCLUSIV | Gigi Becali, declaraţii şoc după parada comunităţii LGBT. „Sunt îndemnaţi de demoni. Sfinţim locul pe lângă care ei au trecut ca să-l curăţăm de mizerie şi de duhurile necurate”

Gigi Becali, finanţatorul echipei FCSB, a declarat duminică, în direct la România TV, că, de Sfânta Maria, va merge alături de preoţi pentru a sfinţi locurile prin care au trecut cu o zi înainte cei 2.000 de susţinători ai comunăţii LGBT.

15 aug. 2021, 12:32
EXCLUSIV | Gigi Becali, declaraţii şoc după parada comunităţii LGBT. „Sunt îndemnaţi de demoni. Sfinţim locul pe lângă care ei au trecut ca să-l curăţăm de mizerie şi de duhurile necurate”

„Noi curăţăm şi cu asta basta! Să curăţăm locul de demoni. Au lăsat demoni. Ei nu sunt vinovaţi. Demonii îi pun pe oameni. Cum să facă aşa ceva?

Numai demonii pot să te pună să faci aşa ceva! Noi nu îi urâm pe oameni. Ne rugăm pentru ei. Noi doar urâm păcatul lor”, a declarat Gigi Becali, în direct la România TV

Becali a ţinut să participe la acest eveniment, chiar dacă s-a operat la umăr cu o zi înainte.

„Am promis. N-am ce să fac. M-am operat între timp la umăr, tendonul… Trebuia să vin”, a spus omul de afaceri.

În direct la România TV, Becali a început să cânte: „cu noi este Dumnezeu”.

Latifundiarul din Pipera a precizat că în centrul Capitalei au venit inclusiv pustnici.

„Sunt prietenii mei. Care m-au iubit, au venit de prin pustiu, din munţi”, a spus el.

Gigi Becali a comparat demersul său cu exorcismul din ținutul Gadarenilor, una din minunile lui Iisus, consemnată în Evanghelia după Matei.

„Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului, aşa cum Hristos în ţinutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci şi după aceea s-au înecat porcii, şi după aceea s-a urcat în barcă şi a plecat pe ape ca să sfinţească apele, să cureţe apele de demoni, ca să nu se întâmple lucruri rele cu oamenii de acolo.

Aşa noi, pe unde ei au trecut, noi mergem, facem rugăciuni, icoane cruci, apă sfinţită. Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate ca să nu se întâmple accidente.

De la Victoriei până la Piaţa Universităţii, mor oameni după aceea. Se întâmplă lucruri rele”, a declarat Gigi Becali, în direct la România  TV.

Gigi Becali, despre prezenţa copiilor la marşul Bucharest pride. „Ei nu sunt vinovaţi. Sunt îndemnaţi de demoni”

Întrebat cum comentează faptul că la parada comunităţii LGBT au fost prezenţi copii, Becali a spus că aceştia „nu sunt vinovaţi” şi că se roagă pentru ei.

„Asta e situaţia. Nu avem ce face. Fac ce vor ei. În primul rând, că nici ei nu sunt vinovaţi pentru că ceea ce fac ei nu le fac oamenii. Ei sunt îndemnaţi de demoni! Noi trebuie să ne rugăm pentru ei”

În al doilea rând, nici nu erau români, erau trimişi de afară”, a mai spus Becali.

Citeşte şi: Peste 2.000 de persoane susținătoare ale comunității LGBT au participat la marșul Bucharest Pride. Organizatorul evenimentului a fost amendat

Gigi Becali: „Poate să trimită ei duhuri necurate oricât ar vrea ei. Va veni vremea! Aşa zice apocalipsa!”

Latifundiarul din Pipera le-a transmis românilor să aibă „curaj” şi să nu accepte ideile promovate de susţinătorii comunităţii LGBT.

„Le transmit românilor ca să aibă curaj. Poate să trimită ei duhuri necurate oricât ar vrea ei. Va veni vremea!

Le sfinţim prin apă sfinţită, prin rugăciuni, prin sfintele slujbe şi prin liturghii şi va veni vremea, căci zice.

Acolo unde se va înmulţi păcatul va prisosi harul! Unde se înmulţeşte păcatul şi ne trimit ei nouă duhuri necurate, atât de mult se va înmulţi şi va prisosi harul în ţara asta, că noi îi vom respinge.

O să zică lumea: e nebun! Noi nu le acceptăm, pentru că noi ne curăţim ca neam. Ne fac cunună. Ei fac, noi curăţăm cu apă sfinţită!

Va veni vremea, o să zică că-s nebun, când noi cu rugăciuni şi cu sfintele liturghii, cu preoţi şi cu sfinţii noştri părinţi din peşteri, poporul ortodox, va veni vremea când ei vor vrea să mai intre în ţara noastră, pentru că nu se ştie ce nenorocire se va întâmpla pe la ei. Aşa va fi! Aşa zice apocalipsa!”, a spus Becali.

Gigi Becali a anunțat că duminică, de la ora 12.30, va parcurge, împreună cu preoții, același traseu urmat de susținătorii LGBT pentru a sfinți locurile unde au lăsat „demoni” în urma lor.

Citeşte şi: Gigi Becali dă de pământ cu susținătorii LGBT: Mâine mergem să sfințim centrul Capitalei. Avem obligația să curățăm locurile unde au călcat și au lăsat demoni