Familia suporterului dinamovist UCIS cere daune de 100.000 DE EURO

Procesul în care Alexandru Badea, cel care l-a ucis pe 20 august pe suporterul dinamovist Daniel Matei (18 ani), va fi acuzat de omor simplu a început deja, dar este în faza de prezentare de înscrisuri.

24 nov. 2016, 09:40
Familia suporterului dinamovist UCIS cere daune de 100.000 DE EURO

„Familia celui ucis s-a constituit în parte civilă. Va cere daune morale de 100.000 de euro şi daune materiale de 7.000 de lei, costurile înmormântării. S-a cerut şi sechestru asigurator pentru acoperirea acestor sume. Sunt pretenţii normale, mai ales că părinţii sunt distruşi după ce şi-au pierdut singurul copil”, susţin surse apropiate familiei.

Presupusul agresor al suporterului dinamovist MORT după derby-ul cu Steaua a fost ARESTAT

În plus, soţii Matei sunt decişi să ceară instanţei o pedeapsă cât mai apropiată de maxim, omorul simplu fiind pedepsit de actualul Cod Penal cu o pedeapsă privativă de libertate între 10 şi 20 de ani.

Un suporter dinamovist A MURIT după ce a fost lovit cu o sticlă în cap la finalul meciului cu Steaua

Alexandru Badea, cel care şi-a recunoscut fapta din momentul în care a fost prins, se află în continuare în arest, fără nicio posibilitate de a fi eliberat. Cel mai probabil, primul termen public al procesului va avea loc la începutul anului viitor.