Fetiţa Adelinei Pestriţu, o frumuseţe de copil: Are ochii de un gri-albăstrui cu tente de verde şi pielea uşor creolă. Este dulce

Adelina Pestritu a postat pe pagina de Facebook primele fotografii cu fetiţa ei. Zenaida este o frumuseţe de copil şi Adelina se declară cea mai fericită mămică. 
Alina Costache
27 aug. 2018, 15:45
Fetiţa Adelinei Pestriţu, o frumuseţe de copil: Are ochii de un gri-albăstrui cu tente de verde şi pielea uşor creolă. Este dulce

Adelina Pestriţu a adus pe lume o fetiţă la începutul lunii august. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme și 49 de cm și a primit nota 10. Luni, proaspăta mămică a postat pe blogul ei primele fotogradii cu bebeluşa ei.

„Au trecut 3 săptămâni și jumătate de când miracolul numit Zeny și-a făcut apariția în viața noastră. O sorbim din priviri în fiecare secundă și ne minunăm de cum se poate schimba de la o zi la alta. Ia în greutate corespunzător și fiecare zi este diferită, dar plină de clipe minunate.

Ne-am dorit ca, în primele săptămâni, să nu o expunem public deși, dacă ar fi fost după noi, am fi defilat cu imaginea ei lipită pe frunte, astfel încât să știe toată lumea cât de fericiți suntem că am fost binecuvântați cu așa un dar minunat. Am iubit-o din prima clipă de cum am născut-o. Plânsetul ei m-a cucerit și m-a făcut s-o văd ca pe cel mai frumos chip întâlnit vreodată.

Grimasele, cu care îmi înseninează ziua, mă amuză și mă fac să mă gândesc la copilăria mea. Chiar și cele pe care mi le etalează la 6 dimineața, când mă trezesc să-i dau să pape și mă rog timp de o oră de ea să mănânce, iar ea n-are niciun gând să se trezească, și parcă știe că îi urmăresc orice mișcare. Sunt nopți în care mă trezesc de câte 10 ori, doar să văd dacă este totul în regulă, dacă respiră bine, dacă are nevoie de mine.

Chiar îi spuneam unei prietene că-mi doresc să pot să mă mai relaxez puțin și, din prea multă dragoste, să nu devin o mamă disperată și sufocantă pentru copilul ei. Uneori, simt cum îmi bubuie inima de iubire și sper să nu fac ceva greșit, astfel încât să o agasez cu toate aceste sentimente și trăiri. Orice copil are nevoie de libertate, chiar dacă este nou-născut, simte nevoia de a avea momente în care să fie lăsat în pace. Mă străduiesc să păstrez balanța înclinată corect între dragoste maternă, grijă și rațiune.

Pe lângă toate astea, vreau să vă spun că, din momentul în care am născut, i-am făcut mii de poze. Poate și din dorința de a i le păstra sub formă de amintiri. Chiar intenționez să le imprim și să i le atașez în albumele care așteaptă în sertar, încă dinainte să se nască Zeny, să depoziteze cele mai frumoase momente din viața ei de bebeluș. Nu vreau să pierd niciun moment și nimic din ceea ce se întâmplă. Cu siguranță, când se va face mare și le va vedea, va fi încântată de grija cu care i le-am păstrat.

Astăzi vă prezint primele poze cu micuța noastră. Știm că v-ați fi dorit să le vedeți din prima zi, așa cum ne-ați scris în mesaje, dar considerăm că totul trebuie făcut cu un rost și la momentul potrivit. Nu pot spune că s-a conformat „brief-ului” de ședință foto, însă mă bucur să vă prezint câteva momente din primele ei săptămâni de viață. Suntem extrem de mândri de ea și de cum evoluează iar, până la prima ședință foto profesională pe care am pregătit-o deja pentru luna septembrie, vă las câteva cadre din intimitatea noastră.

Mulți ne spun că Zenaida-Maria îi seamănă foarte mult tăticului. Asta spun și eu. De câte ori mă uit la ea, parcă văd un Virgil mai micuț:). Îl regăsesc chiar și în gesturile ei. Deocamdată, are ochii de un gri-albăstrui cu tente de verde și pielea ușor creolă. Ne așteptăm ca, peste puțin timp, să i se definitiveze verdele smarald al ochilor pe care îl au majoritatea membrilor familiei noastre, inclusiv noi. Oricum ar fi, noi suntem fericiți. Este dulce, frumoasă și, mai mult decât ne-am fi putut vreodată aștepta noi să fie. Dumnezeu a fost bun cu noi și ne-a trimis un copil sănătos, frumos și, cu siguranță, foarte norocos”, a scris Adelina pe pagina de Facebook. 

Vezi şi: Adelina Pestriţu, desfiinţată de fani! „Bei alcool şi alăptezi?” Imaginea care a stârnit furie FOTO

Spynews
Bogdan, tânărul care a murit după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată cu benzină era poliţist. În trecut, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Animalul rar care a fost observat pe teritoriul țării noastre. Este un răpitor prin excelență și ar putea rezolva o problemă de care se lovesc toți primarii din România
Capital.ro
ESTE INTERZIS să consumi acest tip de CARNE TOCATĂ. Alertă alimentară în România
Playtech.ro
Alegerile locale 2024 pică din nou în Duminica Orbului. S-a mai întâmplat în 1990
DailyBusiness
Se fac angajări în Armată! Au fost scoase la concurs peste 4900 de posturi!
Adevarul
Ofițerii ucraineni care opresc bărbații pe străzile din Kiev în vederea mobilizării, întâmpinați cu ostilitate: „Este foarte dificil emoțional”
Spynews
Poliţist din Cluj-Napoca, reţinut după ce ar fi primit 12.000 de euro mită. A fost pus să distrugă un proces verbal
Spynews
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de furtuni severe în multe zone din țară! Care sunt județele vizate 
Evz.ro
Viața la bloc. Ce sunt balcoanele solare și ce avantaje îți aduc
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Mititelu, scandal monstru cu Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată: de la ce s-au certat milionarii
wowbiz.ro
Ce ar fi pățit Cristian, tânărul luat de viitură în Italia?! Ipoteza șocantă a autorităților
Cancan.ro
Foto exploziv! Mădălina Ghenea a arătat tot în timp ce se retrăgea la hotel, în toiul nopții, însoțită de....
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Cum arăta insula de pe râul Natisone înainte de a fi inundată! Viitura a distrus totul în calea sa și i-a doborât pe cei trei tineri
Capital.ro
Obligatoriu la ITP! Ce documente trebuie să aducă toți șoferii neapărat
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
stirilekanald.ro
Femeia din Buzău care și-a îngropat copilul de viu: 'N-am putut să stau cu durerea în suflet'
substantial.ro
Parlamentul European și Rezoluțiile Anti-Rusia: Opoziția și Abținerile Eurodeputaților
MediaFlux
Modificări privind TICHETELE de MASĂ. Mulți angajați NU le mai PRIMESC
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'