Filmat la furat, cum ajung maşinile românilor pe platformele din Spania

Un şofer a fost filmat în timp ce fura din maşinile pe care trebuia să le aducă din Spania în România. Bărbatul a luat la rând toate autoturismele pe care le transporta pe o platformă şi a furat din ele orice obiect de mici dimensiuni pe care l-a găsit. Scena a fost surprinsă tot de un român.

01 mart. 2016, 07:48
Filmat la furat, cum ajung maşinile românilor pe platformele din Spania

Un filmuleț realizat cu un telefon mobil a stârnit reacții puternice în mediul on-line. Un șofer al companiei Filadelfia, deținută de familia Sighiartău, este filmat în timp ce deschide mai multe mașini pe care le transporta pe platformă. Din imagini se poate observa cu ușurință numărul de înmatriculare a mașinii: BN 42 FIT și abțibildurile cu logo-ul companiei.

Imaginile au fost surprinse într-o parcare din Spania. Se vede cum şoferul platformei pe care sunt mai multe autoturisme se urcă într-o maşină şi începe să scotocească. La scurt timp, iese cu mai multe obiecte în mână.

Bărbatul se urcă pe rând în toate maşinile de pe platformă şi ia de peste tot diverse obiecte.

Omul care a făcut filmarea a postat imaginile pe internet şi în scurt timp au apărut reacţiile. Un bărbat chiar susţine că şi maşina lui e acolo şi o aşteaptă de două luni. Preţul pentru transportul unui autoturism din Spania în România se ridică la 600 de euro.

În presa din Bistriţa Năsăud au apărut informaţii că plaforma aparţine unei firme din judeţ care are probleme cu legea. Patronul acesteia este cercetat penal pentru evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat.