Florin Chilian o vrea concediată pe Ozana Barabancea: „E o poarcă individa asta”

Tragedia de la Colectiv a luat 54 de vieție și a îndoliat o țară întreagă. În timp ce toată lumea era profund îndurerată de accidentul teribil, produs la 30 octombrie, Ozana Barabancea (46 de ani) îi numea pe tinerii care și-au pierdut viața niște "sataniști, care fac sex în toaletă și care vomită în taxi". Cu toate acestea, Antena 1 nu a concediat-o. Florin Chilian (46 de ani) crede că jurata de la "Te cunosc de undeva!2 ar trebui dată afară.
Iulian Tudor
13 nov. 2015, 14:43
Florin Chilian o vrea concediată pe Ozana Barabancea:

După ce a căzut în dizgrație, Ozana Barabancea și-a șters mesajele jignitoare de pe contul ei personal de Facebook, însă dovezile încă există, scrie click.ro. Gestul ei halucinant i-a supărat foarte tare pe prietenii victimelor de la Colectiv, dar și pe colegii ei de scenă și din emisiune. Jurata rămâne însă în cărți la Antena 1, unde reprezentanții televiziunii au refuzat să ofere un reacție oficială cu privire la derapajul Ozanei Barabancea.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Ioan Lascăr: Perioada complicaţiilor majore pentru cazurile deosebit de grave a trecut

Florin Chilian s-a înfuriat foarte tare din cauza artistei: „Ce vreţi să fac, să merg în puşcărie la Dan Voiculescu şi să-i zic să o dea afară?! Dar mă voi ocupa şi de asta… Sunt de acord cu ce a spus Cheloo. E inadmisibil ca un om care batjocoreşte memoria tinerilor să fie formator de opinie şi îndrumător pentru copiii care se uită la Antena 1. Aştept în continuare o reacţie a trustului Intact în legătură cu aceste declaraţii nefericite ale… nu o ştiu după nume, dar se cheamă «poarcă» individa asta, că nu-i pot spune altfel”.

În urmă cu câteva zile, Cheloo o ataca și el pe Barabancea: „Sunaţi-o pe Oxana asta, că n-am reţinut cum o cheamă, şi întrebaţi-o dacă ea n-a supt niciodată p*la în toalete şi dacă n-a vomitat niciodată în taxi şi tot ce a zis ea despre cei de la clubul Colectiv. În mod normal, i-aş tăia capul pentru aşa ceva, dar cred că părinţii celor care au ars acolo îi vor intenta un proces de imagine, cel puţin. Eu am fost debarcat de la «X Factor» că am ironizat un homosexual, dar după ce ai făcut satanişti nişte copii care au ars de vii într-un club, mai meriţi să rămâi la TV?”.

De la ce a pornit totul

Imediat după tragedie, Ozana Barabancea a publicat acest mesaj pe Facebook, pe care ulterior la șters:

„Ce versuri promovau artistii aceia ? Ce promovau ei? o schizofrenie mentala…..sa vibreze nenorocirile si gandurilev negative.Nu vindeca nimic,dincontra.sper sa nu ajunga pe piata asemenea chemari negative ,si sa fie un semnal de alarma pentru noi toti . Farell a compus Happy si noi compunem invitatii la ura si uitarea sinelui. Mantra este o ruga sfanta.Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualitatii.

Citeşte şi Bani în plus pentru medicii şi asistentele care au îngrijit victimele incendiului din Colectiv

Din pacate, ce au scos pe gura , aia s a intamplat.Suntem in a 5 dimensiune.Tot ce gandim se materializeaza mult mai repede ca inainte.Avem o demonstratie trista facuta azi noapte in clubul Colectiv.S-a murit in colectiv.

Cui ii face bine sa mearga noaptea in locuri obscure si sa bea , sa si o traga prin W.C uri si sa vomite apoi in taxi ? Doar pentru ca e….cool ?
Ce moda e asta ? Daca te curteaza vreo depresie hai la psiholog , sa previi . Mai degraba previi decat sa ajungi pe la spitale victima colaterala.
Toti suntem vinovati !
Toti ne-am stricat valorile si suntem precum oile.
Se merge in cluburi ca e la moda… Eu nu merg. Mi am pierdut ” prietenii ” ca prefer sa citesc o carte. Decat sa dau 1000 de euro pe o masa la Bamboo mai bine merg la Londra in weekend si viItez Muzeul de ceara”, a scris Ozana Barabancea. 

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Lidl bagă la raft de sâmbătă, 25 mai 2024, produsele care se vor vinde ca pâinea caldă. Sunt la ofertă și la mare căutare printre români
Capital.ro
Muzica populară a pierdut o mare stea. Gheorghe Turda: Dumnezeu să îl ierte!
Playtech.ro
Dumnezeule! Lavinia va muri de ruşine! Ce a lăsat la vedere fără să îşi dea seama. Internauţii i-au spus-o direct: Vezi că...
DailyBusiness
Românii rămân fără pensii în acest caz! Ce pensionarii sunt vizați
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Șoc în Europa. Ucraina atacă Rusia
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Cum arată apartamentul de 2460 de metri pătrați al lui Ion Țiriac. Detaliile din interior sunt unice | FOTO
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Medicii vin cu noi vești despre starea de sănătate a lui Robert Fico: „Acest progres va continua”. Cum se simte premierul Slovaciei la mai bine de o săptămână de la atac
Capital.ro
Traian Băsescu aruncă bomba. Cine făcea legea în România
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
stirilekanald.ro
Descoperirea secolului! Breaking news!
substantial.ro
Ultimul drum pentru Ionela și George, tinerii care urmau să se căsătorească, victime ale accidentului rutier de la Codăești
MediaFlux
VLADIMIR PUTIN, anunț PRIVIND RĂZBOIUL! RUSIA a DECIS
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'