Florin Piersic, de nerecunoscut. Ultima imagine cu marele actor. „Am luat şi 40 de pastile pe zi”

Florin Piersic va implini 82 de ani peste o luna si jumatate si recent a dezvaluit ca a avut o problema de sanatate.

05 dec. 2017, 07:51
Florin Piersic, de nerecunoscut. Ultima imagine cu marele actor. „Am luat şi 40 de pastile pe zi”

La aproape 82 de ani, Florin Piersic continua sa fie unul dintre cei mai carismatici actori din Romania. Iubit de romanii de peste tot, Florin Piersic refuza pur si simplu sa se pensioneze: azi e la Chisinau, maine la Copenhaga, pentru ca apoi sa revina pe scena, in Romania. Tot acest efort a inceput insa sa se vada pe chipul maestrului teatrului romanesc.

Florin Piersic, decizia uluitoare după moartea actriţelor Stela Popescu şi Cristina Stamate

O fotografie realizata in urma cu o saptamana, in care Piersic apare alaturi de interpretul Marcel Pavel il arata pe marele actor intr-o lumina in care fanii acestuia nu l-au mai vazut niciodata. Florin Piersic pare extrem de palid, cu fata brazdata si extrem de obosit. Artistul se tine in continuare bine pentru varsta pe care o are insa chiar si asa, imaginea nu este cea cu care admiratorii acestuia sunt obisnuiti.

„Sunt bolnav. De medicamente. In special de vitamine. De fapt, ar fi cazul sa recunosc ca iubesc cel mai mult pastilele cu care ma indop si care ma tin pe picioare. Mi-a zis o doctorita din Germania ca sunt sanatos tun, dar dupa ce m-am intors in tara, mi-a trimis prin posta un pachet mare cu medicamente, pe care sa le iau la ore fixe. O perioada am luat si cate 40 de pastile pe zi, dar la final am fost ca nou”, a marturisit Florin Piersic pentru WOWbiz.ro. Ulterior, Piersic a declarat ca se simte bine si ca nu sufera de nimic.