Floyd Mayweather revine în ring de Revelion. Se bate cu noul star din MMA

Floyd Mayweather va intra din nou în ring pe 31 decembrie 2018. Americanul a semnat un contract cu promoţia din Japonia RIZIN, pentru a lupta cu noul star din kickbox şi MMA, Tenshin Nasukawa.

05 nov. 2018, 08:52
Floyd Mayweather revine în ring de Revelion. Se bate cu noul star din MMA

Floyd Mayweather va lupta cu Tenshin Nasukawa, deşi în ultima perioadă s-a vorbit de un meci cu Khabib Nurmagomedov, luptătorul care l-a învins pe Conor McGregor în cuşcă.

Floyd Mayweather, momente incendiare cu DOUĂ ROMÂNCE în Dubai. Cine sunt fetele care l-au făcut KO pe cel mai bun boxer al lumii FOTO

„Pot să concurez pe regulament de lupte, puţin, şi pot să o fac pe reguli de box mult mai mult. Vom vedea. Pot să fac orice, dacă îmi fixez mintea să o facă. Despre categorie şi regulament, vom mai discuta. Oferim oamenilor ceva ce nu au mai văzut” , a spus Mayweather.

„Chiar şi eu sunt puţin surprins. Nimeni nu l-a învins pe adversarul meu în trecut şi aş vrea să fiu eu cel care face istorie. Pumnul meu poate schimba istoria. Nu vreau neapărat anumite reguli, cu sau fără lovituri de picior. Adversarul meu pare mai înalt decât este, dar cred că îl pot lovi”, a precizat Nasukawa.

Tenshin Nasukawa are doar 20 de ani, însă este deja considerat cel mai talentat kickboxer din Japonia, având 27 de victorii, dintre care 21 obţinute prin KO şi nici o înfrângere. Pe regulament de MMA, el are 4 victorii din 4 meciuri!