Foloseşte aceste seminţe şi viaţa ta se va schimba în bine, fie că eşti femeie, fie că eşti bărbat. Ce proprietăţi magice au

Natura ne-a creat pe fiecare dintre noi diferit – unii suntem scunzi, altii inalti, unii avem ochii verzi, altii ochii negri. Nu putem schimba aceste lucruri, trebuie sa le luam ca atare. Desi bagajul genetic nu poate fi modificat, exista o serie de trasaturi fizice care pot fi influentate usor cu ajutorul plantelor medicinale.

13 aug. 2016, 05:56
Foloseşte aceste seminţe şi viaţa ta se va schimba în bine, fie că eşti femeie, fie că eşti bărbat. Ce proprietăţi magice au

Multe femei se plang ca au sanii prea mici, secretele.com. Ei bine, ce-ai zice daca ar exista o solutie naturala pentru marirea sanilor? O planta „magica” pentru redimensionarea sanilor dupa bunul plac!

Da, planta chiar exista! Este vorba de semintele de schinduf, disponibile in majoritatea plafarurilor. Acestea abunda in vitamine si minerale si, mai mult, cresc dimensiunile sanilor, vindeca problemele respiratorii si sprijina functia renala si pulmonara. Semintele de schinduf reprezinta remediul perfect pentru febra si alergii, si mai pot fi administrate pentru reducerea colesterolului si imbunatatirea functiei digestive.
 
Citeşte şi A vrut să aibă sânii mari, dar totul s-a transformat într-un coşmar

Semintele de schinduf si cupele de la sutien

 
Desi poate parea ciudat, semintele de schinduf pot mari sanii in mod natural cu pana la 2 masuri! Efectul de marire se datoreaza fitoestrogenilor. Ca sa te bucuri de efectul miraculos, poti consuma semintele sub forma de ceaiuri sau le poti folosi extern pentru masarea sanilor.
 
Masaj
 
Pune o mana de seminte de schinduf intr-un vas cu apa cu lasa-le sa se umfle peste noapte. A doua zi dimineata, maseaza-ti usor sanii cu ele.

Ceai
 
Toarna 200 de ml de apa intr-un ibric si adauga 2 linguri de seminte de schinduf. Pune vasul la fiert si ia-l de pe aragaz cand apa da in clocot. Dupa racire, strecoara fiertura si consuma ceaiul. Poti adauga la ceai putina lamaie si miere. Cantitatea zilnica recomandata este de 2 cani pe zi.
 
 
Semintele de schinduf au un efect similar cu cel al pastilelor Viagra, deoarece contin o substanta denumita diosgenina, un steroid cu efect afrodisiac. Potrivit unui studiu, semintele de schinduf sunt un afrodisiac excelent care cresc potenta la barbati.