Fondatorul UNTOLD suferă de o boală incurabilă

A creat cel mai mare festival de muzică din ţară, iar acum se luptă cu o boală extrem de grea. Sorin Gadola, tânărul care a creat festivalul Untold, suferă de o boală autoimună la colon şi, din această cauză, a fost nevoit să renunţe la afacere. Acum, el caută metode alternative prin care să ţină boala sub control.

31 iul. 2017, 13:34
Fondatorul UNTOLD suferă de o boală incurabilă

Totul a început acum câţiva ani, când Sorin Gadola a început să simtă dureri tot mai intense. Nimeni nu îşi explica de ce suferă, iar după mai multe analize, medicii şi-au dat seama că el nu poate fi vindecat.

„Te suspectăm de cancer gastro-intestinal sau boală autoimună. Dacă ai cancer atunci ştim care sunt următorii paşi, la boală autoimună nu prea avem ce face.” La sfârşitul analizelor, mai mulţi doctori au făcut o şedinţă pentru cazul meu şi concluzia a fost: Te anunţăm cu regret că ai boală autoimună la colon, eşti într-o situaţie în care efectiv nu mai ştim ce este de făcut””, scrie Sorin Gadola, fondatorul festivalului Untold, pe pagina sa de facebook.

Cum medicamentele convenţionale nu îl ajută, Sorin Gadola a găsit o cale prin care să-şi facă durerile suportabile. Şi-a schimbat complet stilul alimentar, a început să mediteze şi încearcă soluţiile oferite de medicina alternativă.

Citeşte şi Profesor universitar din Cluj, trimis în judecată după ce a închiriat spectatorilor Untold un cămin studenţesc