FRF, dată în judecată de un CLUB. Scandal URIAŞ în LIGA 1

FRF a fost dată în judecată la Curtea de Apel Bucureşti de Pandurii Târgu Jiu, susţin surse din cadrul casei de avocatura Chiuariu & Asociaţii, care reprezintă echipa gorjeană.

06 iul. 2017, 05:18
FRF, dată în judecată de un CLUB. Scandal URIAŞ în LIGA 1

Pandurii au anuntat initial ca vor merge doar la TAS, dar din informatiile ziare.com au hotarat sa atace FRF si la Curtea de Apel. In cazul in care va castiga acest proces, gruparea din Targu Jiu ar putea evolua in sezonul urmator in Liga 1, desi a retrogradat, iar ACS Poli Timisoara ar putea evolua in Liga 2.

Un nou proces al Ligii 1 la TAS. „Am primit acceptul, mergem la Lausanne!”

Pandurii solicita la Curtea de Apel Bucuresti anularea deciziei FRF care a respins drept tardiv recursul facut de gorjeni la decizia prin care au fost penalizati cu 3 puncte si cu pierderea meciului cu ASA Targu Mures la masa verde cu 0-3. Concret, Pandurii nu au mai dorit sa intre pe teren si in a doua repriza a meciului cu ASA din decembrie 2016, invocand ca suprafata de joc era inghetata.

FRF a judecat cazul si a decis ca Pandurii sa piarda cu 3-0 meciul si sa fie penalizata cu trei puncte, insa apoi recursul gorjenilor a fost respins ca fiind tardiv. Cei de la Pandurii spun insa ca s-au incadrat in termen si au atacat decizia FRF. Nu doar la TAS, ci si la Curtea de Apel.

„La Comisia de Recurs a FRF ne-au anuntat abia pe 22 mai despre faptul ca ne-au judecat pe o exceptie, ca n-am fi facut in timp util recursul. Acum am facut si la TAS si la Curtea de Apel demersuri. Cei de la FRF n-au vrut sa ne judece pe fond ca s-a depasit termenul de recurs, desi nu este de adevarat. Ei nu vor sa judece pe fond fiindca stiu ca vor pierde. Meciul s-a jucat in decembrie 2016 si ei ne-au anuntat abia pe 22 mai 2017, aproape cand se termina campionatul. Curtea de Apel nu poate acum decat sa intoarca decizia si FRF sa ne judece pe fond. Apoi speram sa primim o decizie din partea Comisiei de Recurs pentru a o ataca la TAS. Am facut deja si la TAS o cerere pentru anularea hotararii FRF, in paralel cu cea de la Curtea de Apel”, a spus Marin Condescu, presedintele celor de la Pandurii.