Gabi Tamaş îl face praf pe Rădoi: A jucat doar la Steaua, în rest doar a păcălit fotbalul

Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, marţi seară, că fostul său antrenor de la Steaua, Mirel Rădoi, nu-şi doreşte să fie convocat la Euro-2016, subliniind că acesta a jucat doar în România, în rest păcălind fotbalul.

10 mai 2016, 20:48
Gabi Tamaş îl face praf pe Rădoi: A jucat doar la Steaua, în rest doar a păcălit fotbalul

Ne bucurăm că am încheiat cu dreptul, orice meci trebuie să-l căştigăm. Acum ne gândim la vacanţă. Unii nu-şi doresc să mă duc la Euro, mă refer la Mirel Rădoi, el s-a luat la mine şi când m-a dat afară. Nu poate număra câte ţări am jucat eu. El a jucat în România, la Steaua, bravo lui, în rest a păcălit fotbalul. Am avut două zile libere, am fost invitat la un botez, era normal, aveam o datorie, omul era invitat.

Dacă greşesc cu ceva, să-mi spună nea Puiu şi nu mai vin. Viaţa merge înainte şi cu mine şi fără mine la naţională. Rădoi vorbeşte mult, să vorbească de când am stat până la 7-8 dimineaţa când eram convocaţi la naţională, el vorbeşte mult„, a declarat Tamaş, conform Digisport.

Citeşte şi Mirel Rădoi părăseşte România: Mă mut din ţara asta, cu tot cu familia. Aici lucrurile sunt greu de înţeles

Întrebat unde se vede sezonul viitor, Tamaş a răspuns: „Mă văd şi la Steaua sezonul viitor, vreau să ridic trofee, să întrec pe cineva„.

Gabriel Tamaş a fost dat afară de Mirel Rădoi, anul trecut, când acesta conducea Steaua, el revenind în iarnă la echipa pregătită acum de Laurenţiu Reghecampf.