GABRIEL COTABIŢĂ, transferat de la secţia de cardiologie a Spitalului Floreasca. Cântăreţul e în stare critică

GABRIEL COTABIŢĂ a fost transferat duminică de la secţia de cardiologie a Spitalului Floreasca. Situaţia cântăreţului rămâne critică, fără nicio îmbunătăţire vizibilă. De altfel, mama lui Cotabiţă, în vârstă de 80 de ani, stă de 24 de ore încontinuu lângă patul de spital al fiului său şi se roagă neîncetat pentru el. Luni, Gabriel Cotabiţă va fi supus unor noi teste neurologice, urmând ca medicii să anunțe prognosticul pentru artist.

RomaniaTV.net
10 mai 2015, 13:28
GABRIEL COTABIŢĂ, transferat de la secţia de cardiologie a Spitalului Floreasca. Cântăreţul e în stare critică

Gabriel Cotabiţă se află în comă de mai bine de 48 de ore, după ce vineri a fost găsit inconştient într-o sală de fitness a unui hotel de cinci stele din Capitala. Potrivit unor surse medicale citate de România TV, medicii au decis ca luni să-l supună pe Gabriel Cotabiţă la noi teste neurologice.

Citeşte şi: Decizie de ultimă oră a familiei lui Gabriel Cotabiţă

„În aceste momente tocmai se face transferul lui Gabriel Cotabiţă de la clinica de cardiologie de la etajul 5 şi este adus la etajul 1, la Secţia Anestezie si Terapie Intensiva, condusă de doamna doctor Ioana Grintescu. (…) Este adus în acestă secţie unde se pot face absolut toate cercetările, verificările necesare”, a declarat Paula Iacob, în direct la România TV.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă, pe patul de spital. Cântăreţul e ţinut în viaţă de aparate

„Starea lui nu s-a schimbat. Din ce mi-au spus medicii de aici cu care am stat de vorbă, păstrarea acestei stabilităţi a stării lui de sănătate este extrem de importantă. Atâta timp cât nu a apărut o înrăutăţire a situaţiei, toate speranţele sunt păstrate. (…) Ne află în faza în care speranţa de a fi redat vieţii nu este pierdută”, a mai spus Paula Iacob.

 

Gabriel Cotabiţă a fost găsit inconştient într-o sală de sport a unui hotel din Capitală. Artistul a fost internat la Spitalul Floreasca, după ce a fost resuscitat şi stabilizat de către medicii SMURD. În prezent, cântăreţul este intubat şi ventilat mecanic.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă, de 48 de ore în COMĂ. Medic: După 5 minute, orice resuscitare nu mai e cu succes

Rudele lui Gabriel Cotabiţă le cer prietenilor artistului să nu mai dea informaţii despre starea acestuia. Cântăreţul este de două zile în comă, iar medicii sunt rezervaţi. La spital a venit şi mama artistului, în vârstă de 80 de ani.