GEANINA CORONDAN vrea să ajungă PREŞEDINTELE României: Nu glumesc! Cei mai mulţi au râs

Vedeta TV Geanina Corondan se vede viitorul preşedinte al României. Fără să se priceapă la politică, Geanina Corondan spune că vine cu intenţii bune în această luptă, informează România TV. Principala problemă este strângerea celor 200.000 de semnături pe care trebuie să le strângă pentru a deveni oficial candidat.

11 sept. 2014, 08:29
GEANINA CORONDAN vrea să ajungă PREŞEDINTELE României: Nu glumesc! Cei mai mulţi au râs

Politicienii s-au apucat de showbiz, eu am făcut showbiz şi mă gândesc că poatee nevoie să se facă această rocadă. Vreau pentru că noi, românii, am ajuns în situaţia de a nu mai avea ce vota, de a fi în imposibilitatea de a vota, oferta este aşa cum este”, a motivat Geanina Corondan decizia de a candida la alegerile prezidenţiale.

Problema ei de acum este strângerea semnăturilor de susţinere, în condiţiile în care doar câteva zeci adunate.

„O să fac cumva, voi activa lumea”, a spus vedeta. „Am strâns deja ceva. Probabil zeci”, a adăugat aceasta.

În schimb, aceasta ştie deja care va fi mesajul campaniei sale.

„Ideea este aceea că mai degrabă aş dori să se facă, nu să se vorbească, deci o să vorbească mai puţin. Intenţii bune am şi bun simţ, poate pe asta o să se bazeze”, a spus Corondan.

Vreau să candidez la preşedinţie şi nu glumesc! Cei mai mulţi au râs când au auzit asta, dar la sfârşit mi-au dat şi o semnătură. Aş dori mai mult să fac decât să zic! Pentru că de zis o fac foarte frumos ceilalţi. Nu am să mă apuc să vorbesc despre educaţie, cultură şi sănătate pentru că aş intra în refrenul general. Mai presus decât persoana mea, mi-aş dori să ne conducă cineva care să nu se priceapă atât de mult la politică, dar care să aibă principii şi intenţii bune. De asta are nevoie România! Oamenii au nevoie să se ducă să voteze cu inima deschisă, fără ură şi comentarii negative şi discuţii interminabile plicticoase despre promisiuni deşarte. Am să mă prezint la vot, iar dacă nu va exista un candidat suficient de apt şi voi reuşi să strâng semnăturile pentru mine, am să mă votez! Deşi e aiurea, căci nici pe Facebook nu îmi dau Like singură„, a mai declarat Gianina Corondan, pentru ziarulring.ro.

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ce salarii au prezidenţiabilii. Cât câştigă Ponta, Macovei, Iohannis, Udrea, Ghişe