George Copos s-a căsătorit ÎN SECRET. Dovada că Elena Stoica s-a transformat din AMANTĂ în NEVASTĂ

Elena Stoica, care a avut o relaţie de 12 ani cu George Copos, poartă verighetă, semn că şi-a oficializat legătura cu fostul patron de la Rapid.

17 nov. 2018, 13:28
George Copos s-a căsătorit ÎN SECRET. Dovada că Elena Stoica s-a transformat din AMANTĂ în NEVASTĂ

George Copos a făcut o schimbare majoră după 37 de ani de căsnicie: a divorţat de Cristiana Copos şi s-a însurat cu Elena Stoica, amanta care i-a dăruit o fetiţă acum şapte ani. Afaceristul i-a pus un diamant, dar şi o verighetă pe inelar, scrie Click!.

George Copos nu se mai ascunde. A ieşit să spargă bani cu amanta tinerică şi cu fetiţa lor la mall FOTO

George Copos (65 de ani) s-a căsătorit vara trecută cu femeia care l-a făcut tătic a doua oară. Iniţial, l-a dat de gol prietenul lui cel mai bun, Dumitru Dragomir, în direct, într-o emisiune de fotbal.

„Copos şi-a revenit foarte greu. A fost distrus după ce a făcut închisoare pentru implicarea în Dosarul Transferurilor. Acum este foarte tare, e verde, are şi-o fetiţă, a doua. Copos e un tip tare, este un exemplu pentru familie, este un om deştept, un om al dracu”, a spus fostul preşedinte al LPF.

Elena Stoica a devenit soţie, iar acum este „doamna Copos”, fiind surprinsă purtând un superb inel de logodnă cu diamante şi o verighetă!