Georgiana de la ” Insula Iubirii” şi-a alarmat fanii pe Facebook: „Te-ai certat cu Cristi?”

Georgiana, una dintre concurentele de la "Insula Iubirii" ,şi-a alarmat fanii după ce a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook. Toţi s-au gândit că relaţia cu Cristi Stancu scârţâie şi au asaltat-o cu întrebări. Cel care a lămurit totul a fost chiar iubitul ei.

10 mart. 2017, 17:01
Georgiana de la ” Insula Iubirii” şi-a alarmat fanii pe Facebook: „Te-ai certat cu Cristi?”

Georgiana, iubita lui Cristi Stancu a scris pe Facebook că se simte tristă, iar mesajele din partea prietenilor virtuali au curs. După câteva minute de suspans, iubitul lui Jojo a spus ce se petrece de fapt. Concediul lui a ajuns la final, iar mâine va pleca din nou în Anglia.

„Pleacă mâine iar din ţară. Da, m-am gândit să plec şi eu în Anglia şi am vorbit cu el să fac asta. Sper să se întâmple asta după Paşte ca să rezolv şi eu aici ce mai am de pus la punct. Am şi jobul, am şi familia, dar nici nu putem să ne vedem doar de două ori pe an, în concediul lui şi al meu”, i-a spus Jojo unui prieten, potrivit spynews.ro.

Emisiunea „Temptation Island – Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan, a ajuns la cel de-al treilea sezon. Recent s-au încheiat filmările din Thailanda, iar, în curând, emisiunea prezentată de Radu Vâlcan va începe să fie difuzată pe Antena 1.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Cel mai solid cuplu s-a despărţit chiar înainte de nuntă