GESTUL ELENEI UDREA din Parlament, copiat din filmele cu mafioţi VIDEO

Elena Udrea a făcut un gest controversat la finalul discursului său din Parlament. Acesta şi-a dus degetul arătător la nara dreaptă, gest pe care unii îl atribuie puşcăriaşilor care vor să transmită un mesaj subtil.

10 feb. 2015, 06:46
GESTUL ELENEI UDREA din Parlament, copiat din filmele cu mafioţi VIDEO

Gestul Elenei Udrea, de a-şi duce degetul la nas, este tras la indigo după gesturile făcute de celebrii interlopi şi puşcăriaşi, potrivit România TV. Una dintre semnificaţii: un avertisment mafiot că vor urma dezvăluiri. „Împărţim aceleaşi secrete” sau „Dacă va fi bine pentru mine, nu o să vorbesc„, sunt alte posibile interpretări date gestului.

Elena Udrea nu a făcut gestul o singură dată. Din contră, s-a şi pozat în această ipostază. Aceasta a explicat pe pagina sa de Facebook că totul n-a fost decât un mesaj pentru o persoană dragă ei, căreia a vrut să-i transmită că totul este în regulă.

Citeşte şi: ELENA UDREA a fost citată la DNA

Deputaţii au aprobat, luni, în plen toate cererile DNA de arestare a Elenei Udrea, precum şi cererile de urmărire penală, în dosarul Gala Bute şi în dosarul Microsoft. Pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor au fost în total ŞASE cereri – trei de arestare și trei de urmărire penală.

Hotărârile Camerei Deputaţilor au fost publicate în Monitorul Oficial.

Potrivit prevederilor legale, după ce Camera Deputaţilor hotărăşte asupra cererii cu votul secret al majorităţii membrilor săi, Hotărârea camerei se comunică de îndată ministrului Justiţiei şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, în termen de trei zile. Data comunicării către ministrul Justiţiei este data intrării în vigoare a hotărârii.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, vot pentru arestare. Deputat UDMR, în plen: Vă faceţi părtaşi la desconsiderarea Constituţiei