Gică Hagi, IMPRESIONANT. Gestul URIAŞ făcut de REGELE FOTBALULUI

Gică Hagi a făcut un gest superb după accidentarea gravă a lui Carlo Casap. "Regele" a decis să ăi mărească salariul fotbalistului care va lipsi cel puţin şase luni de pe teren din cauza unei rupturi de ligamente încrucişate.

20 iul. 2017, 05:09
Gică Hagi, IMPRESIONANT. Gestul URIAŞ făcut de REGELE FOTBALULUI

Gică Hagi vrea să-i arate lui Carlo Casap că e alături de el după accidentarea suferită în meciul cu Gaz Metan. Site-ul oficial al Viitorului anunţă că oficialii clubului l-au vizitat pe mijlocașul de 18 ani acasă, unde se află în convalescență.

Gigi Becali, DISPERAT. Gică Hagi nu-l iartă că a fost la TAS: „E treaba lui!”

„Este un moment delicat în cariera lui Carlo, însă suntem cu toții alături de el și îl așteptăm cât mai repede pe teren. Am luat decizia să-i mărim și contractul, nu doar pentru că este un jucător de mare perspectivă, ci și pentru a-i arăta că suntem foarte mulțumiți de ceea ce a oferit el pentru FC Viitorul și că suntem cu toții alături de el în această perioadă mai puțin fastă a carierei”, a declarat Constantin Stamate, vicepreședintele Viitorului.

Gigi Becali: şi ÎNVINS, şi cu BANII LUAŢI. Cât a pierdut cu procesul de la TAS

Carlo Casap s-a arătat surprins de decizia clubului: „Mulțumesc domnului Gică Hagi și clubului pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-au oferit, vreau să revin cât mai puternic”.

Carlo Casap va fi operat, vineri, în Italia pentru a i se reface ligamentul încrucișat anterior de la genunchiul drept.