Gigi Becali, contre dure cu un oficial TAS în procesul despăgubirilor de 37 de milioane de euro. „Bate câmpii!”

Gigi Becali s-a enervat teribil când a văzut declarațiile unui oficial TAS, cu privire la procesul pe care CSA Steaua îl are cu FCSB legat de despăgubirile de 37 de milioane de euro.

01 iun. 2018, 12:40
Gigi Becali, contre dure cu un oficial TAS în procesul despăgubirilor de 37 de milioane de euro. „Bate câmpii!”

Gigi Becali l-a contrat dur pe Cristian Jura, arbitrul român de la TAS, care susţinea că CSA Steaua are şanse mari să câştige procesul cu FCSB.

„E un caz interesant. Instanţa, într-o primă fază, s-a pronunţat deja. Marca şi toate chestiile au revenit clubului Steaua. În momentul de faţă, este doar o chestiune de a calcula care este prejudiciul care a fost cauzat pentru folosirea în această perioadă a mărcii Steaua, de către Gigi Becali. Probabil că Steaua va câştiga, dar este o chestiune de calcul. Dânşii au cerut 37 de milioane de euro, instanţa a acceptat această sumă, contează la ce se vor raporta când vor face acest calcul”, a fost declaraţia lui Cristian Jura.

Veste TERIBILĂ de la TAS pentru GIGI BECALI. Ce se întâmplă cu procesul despăgubirilor de 37 de milioane de euro cerute de CSA STEAUA

„Prejudiciul înseamnă paguba pe care tu trebuia să o realizezi și eu te-am împiedicat. Iar eu n-am făcut asta. Cei de la CSA trebuie să demonstreze că i-am împiedicat să facă beneficiu. Asta îi transmit eu acestui avocat. Cine e el? El e vai de capul lui! Mi se pare că el a mai fost împotriva mea. El bate câmpii, să se ducă acasă, că habar nu are de lege. Acest Jura trebuie să știe că prejudiciul trebuie luat doar pe trei ani, așa scrie în lege. Să vină la mine să-i dau lecții. Să zicem prin absurd că ar trebui să plătesc, dar ar fi un prejudiciu pe un singur an, adică 2013-2014. Ei nu aveau fotbal până acum, cum puteau ei să comercializeze marca dacă nu aveau fotbal?”, a replicat Gigi Becali.