Gigi Becali, DESFIINŢAT de omul pe care L-A CUNUNAT. Acuze GRAVE: „Duce FCSB spre faliment!”

Mirel Rădoi, directorul sportiv al echipei naționale de tineret a României, l-a atact dur pe nașul său de cununie, Gigi Becali.

19 iul. 2018, 05:49
Gigi Becali, DESFIINŢAT de omul pe care L-A CUNUNAT. Acuze GRAVE: „Duce FCSB spre faliment!”

Mirel Rădoi susţine că Gigi Becali nu știe să profite de investiții și că riscă să ducă FCSB chiar spre faliment. Întrebat dacă are cunoștințe legate de stagnarea profesională a lui Florinel Coman, acuzat de Gigi Becali că fumează foarte mult și că duce o viață extrasportivă dezordonat, Mirel Rădoi a precizat că nu viața din afara terenului l-a tras în jos pe fotbalist.

Gigi Becali l-a turnat pe Mihai Stoica. Probleme cu legea pentru managerul sportiv de la FCSB

„Și chestia asta cu fumatul… Că s-a luat și cazul Denis Alibec. Și la Astra fuma și a câștigat campionatul și a avut evoluții foarte bune. Eu cred că se pune problema cât și când. Că dacă fumezi 10 țigări înainte de meci, atunci ai probleme. De ce cred eu că a stagnat Coman? Nu pot spune, pentru că trebuie să păstrăm informațiile la nivel de federație. Nu țin de viața lui extrasportivă, noi nu avem astfel de informații, dar evident și la el sunt chestiuni de gestionare a presiunii. Pentru că acum valorezi 100 de milioane de euro, acum fumezi, acum nu mai valorezi nimic”, a spus Mirel Rădoi la Digi Sport.

Fostul căpitan al Stelei l-a atacat apoi pe Gigi Becali: „E greu de gestionat situația și pentru ei. Trebuie să faci aia, după care patronul echipei iese public și spune nu mai fă aia, tu joacă ce jucai la Hagi. Și atunci el de cine trebuie să asculte? De patron, de managerul sportiv sau de antrenor? Antrenorul este cel care decide, de fapt așa ar trebui să fie, dar eu vă spun la ce este supus și jucătorul și antrenorul în momentul în care apar astfel de declarații. Și, din păcate, nu se joacă numai cu sumele astea. Se joacă cu viitorul unui jucător. Asta nu înțelege el! În loc să încerce să aibă profit cu investiția pe care a făcut-o, el o duce spre faliment! Sper să nu se ajungă acolo, pentru că Steaua sau FCSB a transferat cam cei mai buni tineri jucători din România și sper să nu se oprească aici. Dar, eu spun cam unde duce drumul, dacă ei continuă astfel de strategii”.