Gigi Becali, în delir: Steaua va juca finala Ligii Campionilor! O să vând jucători cu 100-150 milioane euro

Gigi Becali este sigur că în doar 3-4 ani Steaua va ajunge să se lupte de la egal cu Barcelona şi Real Madrid.

01 nov. 2017, 10:34
Gigi Becali, în delir: Steaua va juca finala Ligii Campionilor! O să vând jucători cu 100-150 milioane euro

Gigi Becali spune că în scurt timp va reuși să vândă un jucător cu cel puțin 100 de milioane de euro. „O să vedeți în următorii 3-4 ani, acum vreau o nouă etapă. Deci nu mai merge cu ce a mers până acum în fotbal. Lumea are miliarde multe și cum se băteau înainte gladiatorii pe arene și bogații se distrau, acum lumea se distrează la fotbal. Și pentru asta se plătesc miliarde și eu am înțeles acest lucru și iau eu miliardele de la ei și mă bat cu ei.

În 2-3 ani o să mă bat cu Europa, cu Real Madrid și cu Barcelona și o să-i bat la București, asta o să vedeți. Și o să vând cu 100, 150 de milioane, eu, Becali. Nu am spus niciodată asta, dar acum, da. O să vând un jucător cu mai mult de 100 de milioane.

Florinel Coman nu-i mai bun ca Mbappe, dar are talent mai mare. Nu-i pun nicio presiune lui Coman pe cap, e atât de puternic caracter. Când îl lauzi, devine și mai bun. O să ajung eu și în finală de Champions League. Ce fac eu acum e o combinație de fotbal și business. Unii au înnebunit, nu mai știu ce să facă cu banii, că au sute de miliarde și concurența dintre ei va face să câștigăm noi bani. Când o să dau un jucător cu 100 de milioane o să vreau toată lumea să plece capul„, a declarat Gigi Becali la DigiSport.