Gigi Becali, mărturisire şocantă: „Alina Vidican a spus că ia pastile, că se sinucide”

Relația dintre Alina Vidican și Cristi Borcea a fost una dintre cele mai mediatizate, mai ales că fostul acționar dinamovist a divorțat de Mihaela Borcea ca să se însoare cu aceasta, care i-a fost amantă timp de șapte ani. La nunta lor a fost naș Gigi Becali și soția lui, care au crezut că cei doi vor rămâne împreună pentru totdeauna.

29 iul. 2018, 10:25
Gigi Becali, mărturisire şocantă: „Alina Vidican a spus că ia pastile, că se sinucide”

Patronul de la FCSB a făcut o mărturisire șocantă în cadrul unui interviu, iar mulți dintre apropiații finei sale s-au temut pentru viața ei. 

Ca în orice relație, fie ea între amanți, iubiți sau soți, există probleme. La un moment dat, certurile dintre Alina Vidican și fostul soț și tatăl copiilor ei, Cristi Borcea, au devenit insuportabile pentru blondă. Gigi Becali, nașul celor doi, a dezvăluit că Alina Vidican a afirmat că nu poate trăi fără Cristi Borcea și “că ia pasile, că se sinucite”. Declarația latifundiarului din Pipera a fost făcută în cadrul unui interviu acordat la o emisiune prezentată de Cristi Borcea în 2011. Ieșit recent de la închisoare, fostul șef de la Dinamo a dus-o pe Valentina Pelinel într-o destinație de vacanță, unde obișnuia să meargă cu Alina Vidican, scrie Cancan.

Mai mult, a povestit atunci Gigi Becali, Alina Vidican a avut probleme amoroase și la Paris. Și atunci a avut gânduri de a renunța la propria viață.

“Si din partea lui, si din partea ei au existat niste lucruri care sunt din filme, din «Romeo si Julieta». Adica, fina mea (n.r.: Alina Vidican ) a spus ca nu poate sa traiasca fara el, (n.r.: Cristi Borcea) ca ia pastile, ca se sinucide. A avut probleme, chiar si la Paris, probleme de dragoste, de sinucidere. Mi-am dat seama ca din partea amandurora exista prea multa pasiune, prea multa dragoste si iubire si nu puteam sa ii tin despartiti”, a declarat Gigi Becali la acea vreme, potrivit sursei citată mai sus.