Gigi Becali, prima reacţie în SCANDALUL MOMENTULUI. CFR Cluj a cerut depunctarea FCSB

Gigi Becali a reacţionat surprinzător după cec rivala CFR Cluj a cerut depunctarea celor de la FCSB.

19 apr. 2018, 16:23
Gigi Becali, prima reacţie în SCANDALUL MOMENTULUI. CFR Cluj a cerut depunctarea FCSB

CFR Cluj cere depunctarea FCSB cu trei puncte din cauza declaraţiilor xenofobe făcute de oficialii roş-albaştrilor înainte de meciul direct. A doua acuzaţie la adresa Stelei este mult mai gravă. Oficialii ardenilor îi acuză că l-au contactat pe Dan Petrescu înainte de meci.

ŞOC în LIGA 1: CFR Cluj cere depunctarea rivalei FCSB. Care este legătura cu retragerea lui Gigi Becali

Gigi Becali a răspuns acuzaţiilor şi recunoaşte în Fanatik că l-a sunat pe Dan Petrescu înaintea meciului direct, încheiat 1-1.

„Să facă ce vor cei de la CFR. Să ne depuncteze. Nu mă mai interesează. Ce am făcut să ne depuncteze? Ei spun că l-am contactat pe Dan Petrescu. Da, l-am sunat pe Dan Petrescu înainte de meci ca să îi spun că e război şi că după meci suntem prieteni. Ce, l-am sunat să îi dau bani? Şi ce e ruşinos să spui că sunt unguri? E o ruşine asta? Nu mă mai interesează. Să facă ce vor. Treaba lor. Nu se va permite asa ceva, în primul rand la TAS, e un joc periculos pe care îl fac ei acum. Dacă se întâmpla aşa ceva, o să vezi trei milioane de români în stradă. Nu vreau să se interpreteze ca instigare, dar asş va fi”, a declarat Gigi Becali.