Gordon Ramsay este devastat. Soţia celebrului bucătar a pierdut sarcina

Gordon Ramsay (49 de ani) este cel mai în vogă bucătar. Are pe mâini emisiuni urmărite în toată lumea, în care împărtășește din secretele lui diferiților ucenici, dar pe care nu-i iartă atunci când greșesc și le răspunde tăios, dar are grijă și de bucătăriile unor restaurante de multe stele Michelin.

14 iun. 2016, 08:27

În plus, are și o familie minunată, patru copii frumoși și o soție iubitoare. Cu toate acestea, în weekendul care tocmai a trecut, o tragedie s-a abătut asupra sa: soția Tana, însărcinată în cinci luni cu cel de-al cincilea copil al cuplului, a pierdut sarcina. Ramsay a făcut anunțul nefericit pe pagina sa de Facebook, acolo unde a și mulțumit tuturor pentru sprijinul din aceste zile grele.

Citeşte şi Cum a ajuns un buzoian care lucra la o shaormerie din Titan în bucătăria emirului Qatarului

„Tana și cu mine vrem să vă mulțumim pentru sprijinul din ultimele săptămâni. Am trecut printr-un weekend devastator. Tana a pierdut sarcina cu cel de-al cincilea nostru copil, un băiețel. Ne vindecăm împreună ca familie, dar vă mulțumim tuturor pentru urările de bne primite și, în mod special, mulțumim echipei de medici de la spitalul din Portland”, a scris chef-ul către fanii lui.

Gordon și Tana (41 de ani) au trei fete și un băiat: Megan (17 ani), Holly (16 ani), Tilly (14 ani) și Jack (16 ani).