GREŞELI care îţi distrug tenul

Sunt greşeli ce pot fi remediate, şi greşeli pe care nimeni şi nimic nu le mai poate corecta. Printre acestea din urmă se numără şi greşelile de îngrijire a tenului.

29 ian. 2015, 20:31
GREŞELI care îţi distrug tenul

Iată câteva dintre cele mai grave greşeli pe care le faci în timpul ritualului de beauty şi ce ar fi bine să schimbi în rutina ta de îngrijire:

1. Nu îţi mai agresa tenul. Coşurile, iritaţiile… toate ajung să ne dea bătăi de cap la un moment dat. Dar până şi produsele recomandate de medici ajung să îţi facă rău dacă le combini haotic sau dacă nu le aplici cum şi când ar trebui, scrie unica.ro.

2. Foloseşte creme cu protecţie solară. Majoritatea femeilor folosesc creme cu protecţie solară doar vara. Este una dintre cele mai grave greşeli pe care le poţi face în legătură cu tenul tău.

3. Nu exagera. Tenul tău are nevoie de echilibru. Nu exagera nici cu procedeele de înfrumuseţare, nici cu cosmeticele, dar nici cu cantitatea de machiaj pe care o aplici zilnic. Nu exagera nici cu scrub-ul. Exfoliază-ţi faţa maxim o dată pe săptămână.

De asemenea, apa rece ar trebui să fie primul lucru care îţi atinge tenul dimineaţa, iar demachierea corectă ar trebui să fie ritualul tău de final de zi, întotdeauna.

Citeşte şi Spălatul corect pe faţă şi ce proprietăţi trebuie să aibă produsele folosite