HALLOWEEN 2014. Poveşti ÎNFRICOŞĂTOARE cu femei care au devenit FANTOME după MOARTE

HALLOWEEN 2014. Suntem în perioada Halloween-ului şi poveştile cu fantome încep deja să sperie oamenii pasionaţi de paranormal. Mai jos, se află o serie de poveşti cu fantome feminine, femei care au murit dar care au continuat să bântuie bărbaţii pentru eternitate.

31 oct. 2014, 06:55

HALLOWEEN-ul este un prilej de a ne readuce aminte de poveştile de groază care circulă pe Internet.

1. Călugăriţa fără cap

O legendă veche de peste 300 de ani spune că o femeie de viţă nobilă din Franţa a fost trimisă în Canada la o mănăstire, însă pe drum, şi-a pierdut capul, la propriu. Cu toate că nu se ştie dacă a fost decapitată de hoţi sau de piraţi, se crede că şi în prezent fantoma sa se plimbă prin pădurile din regiunea French Fort Cove în căutarea capului pierdut.

Citeşte şi HALLOWEEN 2014. Originea, tradiţiile şi obiceiurile celei mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE sărbători

2. Olive Thomas

Această tânără este considerată una dintre primele femei moderne tinere care care au încălcat normele vremii şi au ales să ducă o viaţă plină de distracţie. Cu toate acestea, ea a murit când avea doar 25 de ani după ce a înghiţit din greşeală biclorură de mercur, substanţă folosită de soţul său pentru a vindeca sifilisul. În prezent, se spune că bântuie Teatrul New Amsterdam din New York. Astfel, ea vrăjeşte bărbaţi singuri înainte să se facă nevăzută. Povestea sa este atât de actuală în teatrul respectiv încât actorii au un ritual în a spune „La revedere, Olive”, de fiecare dată când se termină o piesă.

Citeşte şi O cunoscută vedetă MONDIALĂ, fotografiată în ipostaze EXPLICITE într-un costum de Halloween FOTO

3. Lady Dorothy Walpole

Această femeie a dus o viaţă agitată alături de un soţ cu un temperament violent. În momentul în care a descoperit că tânăra avea o aventură, bărbatul a închis-o în casă, unde, peste câţiva ani, a murit de varicelă. Şi astăzi, cei care îi vizitează casa, spun că fantoma sa bântuie fiecare cameră. Mai mult, un fotograf din 1936 a reuşit să surprindă fantoma pe scările din locuinţă, însă mulţi cred că este vorba de imagini false.

Citeşte şi HALLOWEEN. Modele de sculptat dovleacul GALERIE FOTO

4. Jenny care ţipă

Jenny era o femeie săracă ce locuia într-o cocioabă lângă gara unui oraş din West Virginia. În timp ce se încălzea într-o seară în faţa unui foc, rochia s-a s-a aprins şi tânăra nu a reuşit să stingă flăcările. Ulterior, a ieşit afară şi a început să alerge urlând pe şine, ca apoi să fie lovită de un tren. Localnicii spun că ea apare în fiecare an, în ziua în care a murit, sub forma unei bile de foc.

Biserica INTERZICE petrecerea de Halloween: MUTILEAZĂ sufletele copiilor

5. Bell Witch

O legendă din secolul XIX-lea din Tennessee, America, povesteşte despre o familie care a fost torturată de fantoma unei femei pe nume Kate Batts. Femeia avea o serie de certuri cu John Bell Senior, vecinul ei, un fermier care, potrivit legendei, îi furase pământul. Cu toate că a murit, femeia a continuat să îşi bântuie vecinii. Astfel, localnicii povestesc cum copiii erau atacaţi de mâini nevăzute, iar John a fost otrăvit. Mai mult, în timpul înmormântării bărbatului, fantoma a fost auzită cântând cântece de beţie.

Citeşte şi Fenomene BIZARE în inima Bucureştiului. Locul unde simţi DURERE, apăsare în piept şi o FRICĂ inexplicabilă

6. Madame Marie Delphine Lalaurie

Această femeie este considerată una dintre primele criminale în serie din America. Ea a fost nevoită să fugă de o mulţime furioasă după ce, în urma unui incendiu, s-au descoperit zeci de sclavi torturaţi ascunşi într-o pivniţă încuiată. Cu toate că a reuşit să fugă la Paris, mulţi cred că fantoma ei încă bântuie casa din America, existând cazuri în care un spectru de lumină plutea deasupra casei sau a copiilor şi bebeluşilor din localitate. Martorii spun că avea în mână un bici.

7. Kuchisake Onna

Acesta este numele unei legende urbane din Japonia care înseamnă „femeia cu gura tăiată”. Povestea a început să circule începând cu anul 1970, atunci când  o femeie fantomatică, cu gura tăiată până la urechi, care avea faţa acoperită de o mască medicală, bântuia străzile. Potrivit legendei, ea aşteaptă până când  un copil se plimbă singur pe stradă ca apoi să îşi dea jos masca şi să îi întrebe dacă este frumoasă sau nu. Dacă spun nu, sunt ucişi pe loc, dacă spun da, fantoma îi va face să semene cu ea.