HOROSCOAPE: Zodiile care vor trăi o dragoste cu năbădăi până la sfârşitul anului

Vor cu disperare sa fie iubite, insa nu se poate spune ca isi vor gasi dragostea prea curand. Mai degraba vor trai o dragoste furtunoasa, care insa ii va scoate din starea de apatie generala. Vorbim despre oamenii care se vor bucura de batai intense de inima in urmatoarele luni.

27 sept. 2017, 12:07
HOROSCOAPE: Zodiile care vor trăi o dragoste cu năbădăi până la sfârşitul anului

Iata in ce zodii sunt nascuti cei carora li se va schimba viata sub aspect sentimental:

Berbec

Persoana perfecta nu apare, insa le iese in cale in urmatoarea perioada cineva care pur si simplu le va da inima peste cap. Acea persoana are darul de a starni in Berbec emotii noi. Fie ca va fi doar o aventura scurta sau o iubire care se va incheia fulgerator, cert este ca acest nativ va trai intens pana in prejma Craciunului sau chiar in timpul Sarbatorilor de Iarna. Va fi o legatura mai mult sexuala decat sentimentala.

Varsator

Chiar daca iti doresti o iubire stabila, vrei sa fie liniste si in sufletul tau, nu ai nicio sansa in urmatorul interval. Emotii intense nu iti dau pace, apare o persoana de care te indragostesti rapid, dar care nu are intentia de a mentine o relatie de lunga durata. Intelegi asta din start, insa te bucuri totusi ca accepta sa aveti o relatie, traiesti clipa. Vor fi nopti fierbinti, dar si scandaluri uriase, care iti vor da peste cap intregul sistem de valori.

Pesti

Dupa ce anul acesta ai cam dus dorul dragostei, spre sfarsitul anului vine momentul sa iti revii putin. Nu vei intalni sufletul pereche dupa care tanjesti, ci o persoana care iti va face inima sa tresalte. Aveti aceleasi gusturi, aceeasi mentalitate si unde mai pui ca va potriviti de minune si in dormitor. Vor fi cateva luni intense, cu bucurii in plan emotional. Bucura-te de moment, traieste ceea ce ti se ofera si nu te gandi la viitor.

Sursa: ele.ro