HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2018: Un refuz vă da peste cap planurile de weekend

HOROSCOP 14 decembrie 2018. Sagetatorii au parte de vesti bune, venite de la persoanele dragi. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

RomaniaTV.net
13 dec. 2018, 13:25
HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2018: Un refuz vă da peste cap planurile de weekend

HOROSCOP BERBEC

O vorba aruncata in vant intr-un moment nepotrivit sau cu o tinta gresita poate avea efecte dintre cele mai neplacute. Poti cauza cuiva o suferinta sau poti taia tot elanul cu care ai pornit o actiune noua, pentru ca nu ti-ai luat toate masurile de precautie. Te-ai hazardat spre o zona riscanta si deja incep sa se vada efectele alegerii gresite. Nu te aventura in directii periculoase fara sa stii ce te asteapta, pentru ca impulsivitatea de moment, neatentia si neglijenta, precum si atractia spre risc pot avea urmari greu de reparat. Nu incalca regulile in gluma, pentru ca tot tu vei plati pretul acestui joc!

HOROSCOP TAUR

Banii vin si se duc intr-o clipa, dar norocul tau e ca stii pe ce resurse te poti baza si nu intri in panica atunci cand vezi ca banii abia intrati in portofel au si plecat de la tine. Banii sunt facuti sa circule, ca atare tu nu fugi de plati, de facturi, de achitarea obligatiilor acestei perioade a lunii, pentru ca esti constient ca nu poti scapa de ele oricat ai incerca. Plateste ce ai pe lista de sarcini pentru azi, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce le vei da la o parte. Daca sunt mai multe plati mici achitate dintr-un foc, cu atat mai placuta senzatia de relaxare de dupa!

HOROSCOP GEMENI

E o placere sa-l vezi pe partenerul de suflet atat de implicat in proiectele comune, compania lui te incurajeaza, te motiveaza, te face sa depui eforturi si mai mari pentru a ajunge la scopurile care va avantajeaza pe amandoi. Ceea ce claditi acum impreuna, umar la umar, va fi de bun augur, deci aveti toate motivele sa trageti tare pentru a vedea acest vis implinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relatiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri in mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celalalt, ci vasliti laolalta!

HOROSCOP RAC

Participi la un proiect ce implica resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atat timp cat pastrezi un echilibru intre componentele acestui proiect, fara a aluneca spre exces de zel in nicio parte! Daca investesti energie, timp si pasiune, daca mai ai ocazia de a-ti pune in valoare si talentele native, atunci ai toate motivele sa fii multumit de rezultate, pentru ca este un plan care iti face mare placere. Nu e doar o obligatie sau o rutina, ci chiar e o adevarata bucurie sa iti aduci contributia, tocmai de aceea si rezultatele sunt excelente!

HOROSCOP LEU

Daca ai alaturi de tine oameni veseli si optimisti, te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie. E o zi perfecta pentru a te dedica unor activitati amuzante, de divertisment, fara a-ti aminti de nimic din problemele tale actuale. Razi, zambeste, danseaza, distreaza-te, mergi la film sau la o cafea, pentru ca aceasta e atmosfera care se potriveste perfect configuratiei astrale de azi! Chiar daca nu ai un numar prea mare de prieteni pe care sa-i atragi alaturi, te poti distra de minune chiar si de unul singur, facand ceva ce iti face doar tie placere.

HOROSCOP FECIOARA

Banii sunt cea mai mare preocupare a ta pentru ca urmeaza o serie de plati majore si incerci sa-ti administrezi resursele cu prudenta si intelepciune. Va veni scadenta si nu e de neglijat, tocmai de aceea faci tot posibilul sa asezi banii pe caprarii, ca sa fii sigur ca nu ramane nimic neachitat. Dai dovada de o buna organizare din punct de vedere financiar, reusesti sa tii sub control toate platile astfel incat sa nu dezechilibrezi balanta. Deciziile pe care le iei acum pot avea efecte pe termen lung asupra bugetului, deci ai grija ce alegi sa faci cu banii tai actuali sau… viitori!

HOROSCOP BALANTA

Refuzul care vine azi ca din senin iti strica toate planurile pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect important. Il poti considera o usa trantita in nas, un esec care, momentan, nu poate fi reparat. Ti se cere o schimbare radicala de atitudine, nu mai poti continua in acelasi mod ca inainte, deci, oricat de greu isi este sa te adaptezi altei situatii, va trebui sa o faci cat de repede, ca sa nu pierzi tot ce ai construit pana acum. E o surpriza neplacuta, dar daca ii vei da curs, mai sunt inca sanse pentru planul ajuns acum in impas.

HOROSCOP SCORPION

Apare o piedica greu de trecut din cauza careia multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate. E o lectie a rabdarii, pentru ca stai pe loc cu scopul de a mai invata ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveala. E nevoie de acest ragaz, chiar daca, pe moment, ai tendinta de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar dupa ce va trece valul cel mai dificil, vei incepe sa-i intelegi rostul. Stand un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, si la fel se va intampla si azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utila idee de a iesi din impas.

HOROSCOP SAGETATOR

Vestile bune vin de la oamenii la care tii cel mai mult, care te rasfata cu vorbe dulci, cu incurajari si aprecieri care iti fac bine. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva drag aproape care sa-ti ridice moralul atunci cand esti mai obosit. In astfel de momente sensibile din punct de vedere emotional, poti numara cati prieteni adevarati mai ai, care sunt alaturi de tine neconditionat si cred in tine, exact atunci cand tu te indoiesti cel mai mult de propria valoare. Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tau, reducandu-te pe linia de plutire.

HOROSCOP CAPRICORN

Greu te descurci cu banii si simti o adevarata povara in felul in care iti gestionezi veniturile. Chiar daca nu s-ar putea spune ca stai pe un teren fragil, totusi ti-e cam teama sa cheltuiesti ceea ce ai adunat, ca nu cumva sa vina si vremuri mai grele. Desi nu esti atat de prevazator din fire, de data aceasta dramuiesti cu atentie fiecare leut, de parca presimti ca se apropie un moment critic pentru bugetul familiei si nu ai vrea sa te ia prin surprindere. E bine sa fii mai econom si mai calculat!

HOROSCOP VARSATOR

Ai grija pana unde duci o banala neintelegere, pentru ca atmosfera poate deveni atat de tensionata incat o singura scanteie poate arunca totul in aer! Risti enorm daca te lasi furat de critici, barfe sau predici tinute unei persoane care trece prin momente dificile, pentru ca nu de asemenea tratament are nevoie acum, ci de toleranta si de un prieten care sa-l ajute, or tu esti tentat sa-l judeci prea tare. Daca nu tii cont de fragilitatea starii sale psihice, iti poti declansa o criza si mai grava pe care nu o vei putea repara.

HOROSCOP PESTI

De nu se stie unde, vine o veste excelenta care te face fericit. Poate e o sansa rara de a te remarca sau de a-ti implini un vis, doar pentru ca prinzi un val favorabil care te propulseaza direct la tinta propusa. Nici tie nu-ti vine crede cat de norocos poti fi pentru ca da, e o chestiune de noroc sa ajungi in varf. Altadata, ai fi muncit mai mult pentru acelasi rezultat, dar azi te afli sub o aripa protectoare si in niste auspicii astrale atat de bune, incat chiar si cele mai grele scopuri devin posibile. Nu da cu piciorul la ocaziile care se ivesc!