Horoscop 29 septembrie 2015: Leii trebuie să înceteze să mai fie modeşti

Horoscop 29 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele.

RomaniaTV.net
28 sept. 2015, 12:53
Horoscop 29 septembrie 2015: Leii trebuie să înceteze să mai fie modeşti

Horoscop 29 septembrie 2015 – Berbec

Daca nu ai gasit inca o cale de exprimare a propriei creativitati si care sa iti aduca si satisfactie, caut-o astazi si mai atent. Ai putea primi azi o idee excelenta care, daca va fi pusa in practica urgent, s-ar putea sa genereze un cumul de elemente de bun augur care, toate la un loc, ar putea crea ceea ce tu numesti fericire. Daca esti un artist prin ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care il practici, cauta sa arati lumii produsul creatiei tale, ceea ce iese din mainile sau din mintea ta, pentru ca reactiile venite de la ceilalti s-ar putea sa te stimuleze sa practici mai intens aceasta arta de acum inainte. Nu te teme nici de pareri, nici de critici, nici de judecati de valoare: daca tu esti fericit cand faci asta, satisfactia ta conteaza cel mai mult!

Horoscop 29 septembrie 2015 – Taur

Hai, recunoaste ca nu le stii pe toate, dar bucura-te cand ai sansa de a invata ceva nou! Esti intr-un moment in care trebuie sa-ti accepti pozitia de simplu invatacel la o anumita materie a vietii si ca, pana vei ajunge la faza in care sa si pui in practica, trebuie sa acumulezi experienta. Dai piept cu propriile-ti limite, dar in loc sa-ti torni cenusa in cap si sa te lamentezi ca nu stii, nu mai bine intrebi in stanga si-n dreapta pana dai de sursa de informatie cea mai potrivita tie. Ai azi ocazia de a intalni un om care e dispus sa-ti transmita ceva din ceea ce stie si vei incheia ziua cu sentimentul ca esti cu un dram mai intelept. Invata, toata viata e o scoala!

Citeşte şi Horoscop 2015 de SFÂRŞIT DE AN. Ce îţi rezervă lunile octombrie, noiembrie şi decembrie

Horoscop 29 septembrie 2015 – Gemeni

Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca sa ti se aprecieze meritele, ci mult mai buna ar fi o atitudine mai umila, mai modesta, care va convinge mult mai usor cat de bun esti. Stii ca cei care se lauda cel mai tare risca sa dezamageasca cel mai mult, deci stai in banca ta si du-ti scopul la indeplinire, pentru ca rezultatul final va vorbi de la sine, fara sa mai fie nevoie de alte elogii. Unii te vad ca fiind arogant, altii ca ai fi prea laudaros, dar la urma urmei iti cunosti valoarea si nu trebuie s-o scoti prea mult in evidenta. Lasa reusitele tale sa vorbeasca despre tine! Doar nici tie nu-ti plac laudarosii…

Horoscop 29 septembrie 2015 – Rac

Ai alaturi de tine exemple demne de urmat, deci profita din plin de ceea ce au ceilalti de oferit! Unii au sfaturi si informatii excelente de dat, altii te stimuleaza cu dragostea si aprecierea lor. Stii sa valorifici perfect resursele pe care acestia ti le dau cu inima deschisa, pentru ca sunt semne de prietenie si afectiune sincere si stimulative in situatia de fata. Observi cu aceasta ocazie ca nu esti singur, ca ai alaturi oameni de incredere pe care te poti baza cu succes si, daca aduni alaturi de tine grupul adecvat scopurilor tale, vei primi tot concursul lor pentru ceea ce vrei sa construiesti.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce şanse ai să-ţi găseşti marea iubire în octombrie 2015

Horoscop 29 septembrie 2015 – Leu

Poate te simti un pic intimidat de cel din fata ta, desi nu ai avea motive. Sunteti absolut la fel, vorbiti de la acelasi nivel, deci timiditatea aceasta nu trebuie sa iasa la iveala. Mai mult, chiar daca partenerul tau de discutie pare cumva cu un cap deasupra sau cu un pas inaintea ta, el si-ar dori o discutie cu tine, pentru ca de aici se poate naste o relatie frumoasa. Nu te gandi oare ce ai tu de oferit aici, nu ai de unde sa stii ce apreciaza celalalt la tine, ca atare lasa modestia la o parte, sentimentul de inferioritate care iti da tarcoale si vorbeste liber. Numai de tine depinde daca accepti sa legi aceasta relatie sau nu. Daca nu te simti in largul tau aici, mai bine nu!

Citeste mai mult pe Revista Teo.