HOROSCOP 4 aprilie 2014: Luna este în Gemeni, ce influenţe are pentru fiecare zodie

HOROSCOP 4 aprilie 2014: Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. 

03 apr. 2014, 19:46
HOROSCOP 4 aprilie 2014: Luna este în Gemeni, ce influenţe are pentru fiecare zodie

HOROSCOP 4 aprilie 2014 BERBEC
Zona comunicarii dar si a activitatilor legate de comert se poate dovedi profitabila astazi pentru tine, fiind gata sa prinzi din zbor orice idee noua si folositoare. Esti interesat si deschis la orice abordare originala si nu prea sunt sanse sa-ti scape vreo oportunitate. In plus, daca te straduiesti sa nu te grabesti, poti face afaceri avantajoase, folosind argumente si informatii necunoscute celorlalti. Totusi, incerca sa nu dezinformezi, ascunzand ceea ce nu-ti convine.

HOROSCOP 4 aprilie 2014 TAUR
Cu putina concentrare, astazi poti accesa usor lectiile invatate in trecut, transformandu-le in idei promitatoare de afaceri. Ia in considerare doar lucrurile bune si aspectele pe care le poti fructifica in viitor, dar aplicandu-le intr-o forma originala. In plus, poti fi sustinut in cariera de persoane influente, care-ti lasa libertatea de miscare necesara. Este important sa-ti mentii o viziune realista asupra resurselor pe care vrei sa le investesti evitand tentatia de a cheltui peste buget.

HOROSCOP 4 aprilie 2014 GEMENI
Cu Luna aflata in propriul semn, beneficiezi de multa energie pe care cel mai probabil o vei directiona catre activitati stimulative din punct de vedere intelectual. Schimbul de idei, participarea la actiuni comune in cercul tau social se pot dovedi profitabile, asigurandu-ti atat o stare interioara de bine dar si ocazia de a avea acces la viziuni diferite care sa-ti ofere noi perspective. La serviciu, exactitatea rationamentelor dar si buna memorie te avantajeaza.

HOROSCOP 4 aprilie 2014 RAC
Chiar daca poti parea mai retras din zona sociala, mintea-ti lucreaza intensiv si din umbra la schimbarile care se prefigureaza in cariera ta. Poti face corelatii rapide intre experiente mai vechi si abordarile noi pe care le ai in vedere, iar intuitia iti poate fi si ea un aliat de nadejde. In plus, iti este mai usor sa te desprinzi de trecut. Nu uita totusi ca nivelul tau energetic poate fi mai scazut ca de obicei, fiind necesar sa dedici timp suficient pentru relaxarea mentala dar si corporala.

HOROSCOP 4 aprilie 2014 LEU
Se prefigureaza o zi propice experientelor cat mai variate si implicarii in grupuri sociale care folosesc concepte originale. Astfel, poti identifica noi directii de dezvoltare personala, unele la care probabil nu te-ai fi gandit. Totusi, e indicat sa fii realist in ceea ce priveste investitiile necesare materializarii planurilor tale si sa nu incerci sa fortezi cursul evenimentelor, intrand in conflicte de putere la locul de munca. Apeleaza cu incredere la meditatie si la tehnicile spirituale.

HOROSCOP 4 aprilie 2014 FECIOARA
Foarte atent sa nu-ti scape niciun detaliu contractual, te poti evidentia astazi in mediul tau social prin rapiditatea cu care gestionezi toate provocarile. In plus, din asocierea cu alte persoane intr-un plan de afaceri, poti beneficia de castiguri neasteptate. Deschiderea catre dialog si faptul ca mereu jonglezi cu mai multe tipuri de solutii nu poate decat sa-ti atraga simpatia celor din jur, insa e recomadabil sa-ti stabilesti niste limite precise si sa fii atent la alegerea partenerilor.

HOROSCOP 4 aprilie BALANTA
Curiozitatea si dorinta de a-ti imbogati bagajul de cunostinte te motiveaza sa iesi in lume, sa interactionezi cu oameni cat mai diversi. Cu cat sunt mai excentrici si iti ofera o perspectiva mai interesanta asupra lucrurilor, cu atat vei fi atras mai puternic de catre acestia. Si, cum probabil simti ca nu poti sta mult intr-un loc, stabileste un itinerariu captivant pentru cateva zile. Activitatile de rutina nu-ti sunt azi tocmai pe plac, dar totusi nu trebuiesc neglijate.

HOROSCOP 4 aprilie SCORPION
Oricate schimbari ar putea apare la locul de munca, daca stii cu cine sa formezi aliante si care-ti sunt partenerii de dialog, poti fructifica rapid aceste colaborari. Astfel, disponibilitatea de a te adapta la noi sarcini de serviciu se poate solda cu profituri neasteptate, eventual din mai multe surse. Incerca sa fii cat mai riguros, tinand cont de aspectele practice, mai ales daca activezi in domeniul artistic, unde e nevoie de mai multa concentrare.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro