Horoscop amazonian: Ce zeu te reprezintă, în funcţie de zodia ta

Amazonul este un loc fascinant şi plin de mister, unde dintotdeauna au existat triburi izolate, plante tămăduitoare şi animale exotice. Este un tărâm de basm, de unde au luat naştere diferite poveşti nemuritoare.

25 iul. 2014, 08:57
Horoscop amazonian: Ce zeu te reprezintă, în funcţie de zodia ta

Asa cum se stie, locuitorii Amazonului credeau in zei, iar astfel a aparut si horoscopul orientat dupa zeitate, in functie de luna de nastere.

Asadar, afla ce zeitate te reprezinta in horoscopul amazonian si cum te influenteaza aceasta, in functie de luna in care te-ai nascut.

Mani (ianuarie)

Persoanele nascute sub protectia zeitei Mani se bucura de o frumusete aparte, un ten luminos si un trup armonios. Numele zeitei provine de la manioc, o radacina din care se face faina pe Amazon. Persoanele nascute in aceasta perioada sunt binecuvantate de zeita Mani si au o viata sexuala foarte activa.

Citeşte şi Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 28 iulie-3 august. Află ce spun astrele

Caipora (februarie)

Este denumirea data spiritelor rele, ce obisnuiesc sa cutreiere jungla amazoniana. Acestea traiesc in copaci si in frunzisuri si obisnuiesc sa coboare si sa-i sperie pe oamenii rataciti in jungla. Persoanele nascute in aceasta perioada sunt protejati de aceste spirite. Ele au noroc in dragoste si nu au probleme cu sanatatea.

Citeşte şi Horoscop: Cum o să mori, în funcţie de zodia ta

Iemanja (martie)

Iemanja este zeita marilor si apelor, este guvernanta indragostitilor si apara pescarii de rele. Cuplurile care vor sa se casatoareasca pe malul marii vor fi binecuvantate de ea. Avand inchipuirea unei sirene, Iemanja ii protejeaza pe cei nascuti sub protectia sa si ii fereste de boli sau alte necazuri.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.