Horoscop: Bună sau rea? Ce tip de femeie eşti în funcţie de zodie

Horoscop: Cu siguranță uneori te lovești de momente în care până chiar și tu te întrebi ce fel de femeie ești. Sunt persoane care spun că ești bună, însă uneori sunt momente în care unii afirmă că ești una dintre cele mai rele femei care s-a văzut vreodată pe fața pământului. Află ce fel de femeie ești în funcție de zodia ta.

02 iun. 2016, 10:20
Horoscop: Bună sau rea? Ce tip de femeie eşti în funcţie de zodie

Berbec

Tinzi să fii impulsivă și nu prea stai să te gândești de două ori atunci când trebuie să faci o alegere. Răbdarea nu este punctul tău forte și reușești să-i scoți din sărite pe cei din jur din această cauză. Ești sinceră și mereu știi cum să te distrezi atunci când ești la o petrecere.

Taur

Dacă cineva te face să suferi, mereu cauți o metodă de a te răzbuna pe respectiva persoană. Ești un dușman de ferit iar atunci când pățești ceva, victimizezi peste măsură. Nu te interesează lucrurile materiale și nici nu profiți de pe urma celor din jur.

Gemeni

Mereu ești înconjurată de persoane care îți sunt dragi și niciodată nu te ferești în a oferi o mână de ajutor sau un sprijin. Chiar și așa, atunci când vine vorba de a bârfi puțin, nu ești persoana care să se împotrivească.

Citeste articolul complet pe YVE