Horoscop: Căile destinului şi ale vieţii, în funcţie de zodia şi ziua în care te-ai născut

Se spune ca fiecare persoana are un drum bine stabilit in viata, iar indiferent ce decizii va lua, intotdeauna destinatia finala va fi aceeasi.

07 nov. 2014, 09:06
Horoscop: Căile destinului şi ale vieţii, în funcţie de zodia şi ziua în care te-ai născut

Imaginea de mai jos te va ajuta sa intelegi care sunt caile destinului tau, in functie de zodia si ziua in care te-ai nascut. 

Exista 22 de cai ale destinului si ale vietii: 12 dintre ele corespund semnelor zodicale, iar celelalte 10 traverseaza semnele zodiacale.

Asadar, iata care sunt cele 12 drumuri ale destinului pentru fiecare zodie in parte:

Berbec – 4
Calitati: curaj, intelepciune, strategie, independenta, putere de decizie, abilitati de conducere, intuitie, indrazneala.

Generalitati: Acest drum imbina intelepciunea cu frumusetea, ajuta la aducerea armoniei in viata si este asociat evolutiei. Esti o persoana curajoasa, dornica de noi aventuri si mereu dispusa sa-i ajuti pe cei din jur.

Credinta: „Sunt puternica si pot obtine tot ce imi doresc. Pot castiga orice batalie si imi pot depasi limitele.”

Taur – 5

Calitati: simt artistic, spiritualitate, intelepciune, curaj, sexualitate, perseverenta, capacitate de memorare.

Generalitati: Acest drum imbina intelepciunea cu bunatatea, ajuta la explorarea spatiului personal si la construirea unei vieti linistite. Esti o persoana buna, darnica, deschisa, reusesti sa comunici usor cu cei din jur si sari in ajutorul oricui.

Credinta: „Pot sa imi controlez emotiile, sa ma coordonez si sa obtin mereu ce vreau. Securitatea financiara este principalul meu obiectiv.”

Citeşte mai mult pe ele.ro