Horoscop: Care sunt super-puterile tale în funcţie de zodie

Fiecare zodie beneficiază de caracteristicile nativului şi, în plus, de forţe ieşit din comun. Află care este puterea ta nebănuită.

29 iul. 2014, 09:55
Horoscop: Care sunt super-puterile tale în funcţie de zodie

BERBECEnergia fara limite. Esti genul de persoana care poate sari de pe o cladire pe alta precum Spiderman dintr-un singur salt. Dinamismul tau si dorinta de a trece peste orice obstacol cu orice pret te-ar putea face sa zbori mai rapid decat un glonte. Limita ta e cerul si nu ai nevoie de niciun pic de odihna ca sa il atingi, scrie acasa.ro.

Citeşte şi Horoscop: Eşti snoabă sau modestă? Zodia ta te dă de gol

TAURSuper-forta. Detii o forta fizica si emotionala supraomeneasca. Poti rezista cu succes la sarcini grele pentru ca esti cu adevarat indestructibil. Poti ridica o masina cu mintea si poti trece printr-un perete precum Terminator.

GEMENIAcumularea de informatii. Ai o putere nemaipomenita de a inmagazina cantitati mari de informatii intr-o fractiune de secunda. Fie ca citesti dintr-o rasuflare o intreaga biblioteca sau iti pui mintea cu un computer, capacitatea ta de cunoastere este de neegalat. Totul vine din firea ta curioasa si dorinta de a invata in permanenta ceva nou.

Horoscop: Cât de păcătoasă eşti în funcţie de zodie

RAC Empatia. Ai capacitatea de a simti ceea ce simt si traiesc ceilalti si reusesti sa le copiezi pana si abilitatile. Te poti conecta psihic la starea emotionala a celor din jur, gratie telepatiei. Poti ghici dorintele prietenilor, ale membrilor familiei. Iar tu esti capabil sa „simti” pana si plantele care te inconjoara.

Continuarea horoscopului pe Acasa.ro.